Najde sa neaka dobra dusa co pomoze ?
Nastavenie Anti Cheatu (HL Guard)
-
w_And_Y
Nastavenie Anti Cheatu (HL Guard)
Dobry den mam taky problem ze mam anti cheat hl guard ibaze neviem ako to nastavit aby to islo.
-
Birkof
Re: Nastavenie Anti Cheatu (HL Guard)
toho nastavovania je dost vela, ale neodporučal by som ti ho davat na servery, mali sme ho /4game/ a dali sme ho preč
fakaheda.eu, 4game.cz - administrátor
Keď sa niečo rieši tu vo fóre prosím nepíšte mi ohľadom toho ešte aj na icq, otázku stačí napísať do fóra, odpovede sa určite dočkáte
Keď sa niečo rieši tu vo fóre prosím nepíšte mi ohľadom toho ešte aj na icq, otázku stačí napísať do fóra, odpovede sa určite dočkáte
-
w_And_Y
ok dik za radu ..aky anti cheat by si odporucal ? a preco te ho dali prec sak som pocul ze to je naj. anticheat 
- SPiRIT
- Věk: 35
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem hraval jeste 1.6 tak byl velice dobry anticheat sxe injected, bohuzel pracuje systemem klient-server, takze ten kdo chce hrat na danem serveru kde bezi sxeinjected musi nainstalovat anticheat klienta,ovsem pokud si vzpominam tak sla udelat i nejaka vyjimka ze ten kdo nemel sxe klienta tak mel neco v nicku napsane jako informaci ze ho nema spusteneho, ovsem jestli je to i v novych verzich nevim, pred 3 lety kdy jsem se s timto anticheatem potkal poprve tak existovalo hodne malo cheatu ktere ho bypassovaly, a byl celkem hodne aktualizovany cili kdyz se objevil novy hack tak ho opet zablokovali, ovsem jak je to dnes nevim, uz je to dlouho co jsem se tim zabyval
Kód: Vybrat vše
http://www.sxe-anticheat.com/-
Birkof
ten anticheat neni nič moc, už len z toho pohladu že hrač musi mat v kompe nainštalovaneho klienta
fakaheda.eu, 4game.cz - administrátor
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
Birkof píše:ten anticheat neni nič moc, už len z toho pohladu že hrač musi mat v kompe nainštalovaneho klienta
To ze musi byt v kazdem hrackem PC anticheat klient z tohoto anticheatu dela velmi ucinny prvek proti cheaterum, protoze s jeho pomoci lze skenovat zmeny v pameti kterych vyuzivaji memory hacky, ktere ovsem normalni server-side anticheaty nedokazou odhalit , pouze v pripade ze by volaly nejakou cvaru nebo na principu anti-aimbotu kdy se pocita s nejakou pravdepodobnosti (ku prikladu 15 cistych HS za sebou = ban, protoze tohle normalne jen tezko provedete), velkou nevyhodou je samozrejme to ze se musi instalovat klient ktery malo kdo nainstaluje ale jak sem psal vyse , ve starsich verzich slo nastavit i to ze hrac mohl hrat i bez clienta ovsem hrac bez klienta byl odlisen tim ze mel nejakou informaci ze nema zapnuteho klienta ve svem nicku (napr: (No-sXe)nick) takto nejak to byvalo a predpokladam ze tak to muze byt i v aktualnich verzich
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
anticheaty s nutnym klienten u hrace se daji pouzit max na nejakych CW serverech, na PUB kde by bylo neco takoveho bych ja osobne nesel
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
Jo je mi to jasne, ja to sem hodil jen proto, aby se o tom vedelo a nekomu se to treba bude hodit, vice jak na CS/SK serverech to je spise na tech zahranicnich 
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
miluju zahranicni servery
hlavne když sam můžu nadávat do mikrofonu
:D
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele: