Prečo hovoríš o zľave? O tú sa nestaraj, nejde o žiadnu zľavu..
Pýtal sa na najvýhodnejší hosting, a ten je Websupport. Všetky moje weby bežia na tom hostingu, a vždy aj budú. Wedos je obmedzený hosting, obmedzuje vo viacerých veciach.
Websupport síce neponúka neobmedzený priestor za euro, ale ponúka kvalitu, technickú podporu na vysokej úrovni a plno ďalšieho. Narozdiel od wedosu je počet súbežných procesov až 15-25 a nie 5, ponúka neobmedzený počet CRON úloh s intervalom od 1 minuty, wedos bez príplatku umožňuje len 1 CRON úlohu s min intervalom 1 hodina.
Ďalej obmedzuje priestor pre DB a maily, websupport to nerobí. U wedosu je obmedzené aj posielanie mailov, 500 mailov denne. Vo websupporte je to 2000 mailov na hodinu. PHP Memory limit je na 256 MB, SSL certifikát vlastný bez príplatku za možnosť nasadenia a navyše si ho môže nasadiť každý bez problémov priamo cez administráciu bez komplikácii narozdiel od wedos hostingu.
O prístupe helpdesku a vzhľade administrácie ani hovoriť nebudem.
Inak ešte jedna vec, wedos nemá MariaDB databázy, čo je najnovšia verzia MySQL a je až o 20% rýchlejšia než jej predošlé verzie, websupport ponúka aj postersql db a plno ďalších možných nastavený webu priamo z administrácie. Ďalej poskytuje niekoľko zaujímavých bonusov. Je to skrátka úplne iná liga ako wedos.
A zabudol som na zálohy, wedos nemá žiadne v základnom balíčku, vo websupporte je zálohovaná každá databáza aj web a je to uchovávané 14 dní, máš k tomu kedykoľvek prístup. A je jedno koľko platíš za hosting, platí to aj pre zákazníka s najmenšou spotrebou, toto všetko čo som tu napísal

A predsa ešte niečo: vo websupporte je možné použiť aj SFTP teda zabezpečený protokol prenosu súborov, a takýchto "maličkostí" sa nájde ešte mnoho

Zasa edit

: Vo wedose sa ti niekedy stalo, že ti helpdesk operátor predlžil službu zdarma len preto, že mal dobrú náladu?