Prosím vás nejak mi vypadol príkaz z Essentials že dáš príkaz a do chatu ti dá id itemu aké má, díky!
Help Essentials
-
KluPlugin
Help Essentials
93.91.250.145:27364
Prosím vás nejak mi vypadol príkaz z Essentials že dáš príkaz a do chatu ti dá id itemu aké má, díky!
-
MarekBurget
Re: Help Essentials
Google poradí: essentials commands
Ale poradím ti aj ja keď je to forum: /give <meno hrača> <meno itemu> <počet kusov> <dalšie tagy..>
dalšie tagy napr.: Name(vlastny nazov),Lore (popisok), Color (iba pre kožené oblečenie).
Ale poradím ti aj ja keď je to forum: /give <meno hrača> <meno itemu> <počet kusov> <dalšie tagy..>
dalšie tagy napr.: Name(vlastny nazov),Lore (popisok), Color (iba pre kožené oblečenie).
- Ju3eN
- Věk: 23
na toto odporúčam ChestShop
ukáže ti aj ID ked máš niečo enchantované pomocou /iteminfo
ale tu vec musíš mať v ruke a tak to napíšeš aj na ceduľu rovno aj v ChestShop
napr:
<meno>
počet kusov
B Zakoľko $
Meno> napr: Diamond Sword >> z enchantom alebo niečím iným to je asi takto. Diamond Sword#1d
napr:
<meno>
počet kusov
B Zakoľko $
Meno> napr: Diamond Sword >> z enchantom alebo niečím iným to je asi takto. Diamond Sword#1d
-
MarekBurget
Ju3eN píše:na toto odporúčam ChestShop
napr:
<meno>
počet kusov
B Zakoľko $
Uplne od veci , on sa pytal na prikaz a nie plugin...
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
marku, Ju3eN alespon pochopil spravne dotaz oproti tobe 
KluPlugin: zkus toto: /info a pokud nahodou i to napise vec ktera je uz vyrobena, napr compass, tak pak dej prikaz /recipe compass
KluPlugin: zkus toto: /info a pokud nahodou i to napise vec ktera je uz vyrobena, napr compass, tak pak dej prikaz /recipe compass
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
- mannyvee
- Věk: 26
Myslím, že myslí /iteminfo ..