[Darujem] WebHosting

Pokec o čemkoliv ostatním
izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

[Darujem] WebHosting

#1 Příspěvekod izyy » 09 čer 2015, 17:41

Zdravím,

Z neuvedených dôvodov som si objednal a zaplatil 2x webhostingový balíček The Hosting 100 MB na 1 mesiac od hostingu WebSupport.sk, ak teda niekto premýšľal nad objednávkou webhostingu od WebSupport.sk alebo WebSupport.cz, nech sa ozve a môže si hosting vyskúšať na vyše mesiaca zadarmo :)

Na tento hosting môžem povedať len jedno, a to, že ide o najlepší hosting na SR/ČR, hoci po nedávnej zmene ponúkaných balíčkov mi chýba tarif 1 GB za euro, ale páči sa mi že za 50 cent / 12 kč majú 100 MB, čo pri viacerých projektoch postačuje :D

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: [Darujem] WebHosting

#2 Příspěvekod Hanakocz » 09 čer 2015, 17:58

Hm, a není webhosting spojený rovnou s nějakou webovou adresou? Nebo to ještě není vybráno?
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

izyy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod izyy » 09 čer 2015, 18:01

Doménu tam pridelenú nemám, ale tá sa dá meniť, neni to viazané. V tom jednom balíčku môžeš počas zaplateného obdobia meniť doménu hoc aj každý deň :D To či sa dá takto doména toho zaplateného tarifu meniť, záleží od hostingu, pri websupport.sk a wedos.cz sa to dá

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 09 čer 2015, 18:56

Ok, já jen, že to je docela podstatná informace ;-)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

izyy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod izyy » 09 čer 2015, 19:12

Tak je logické, keď niekto ponúka webhosting, že si užívateľ môže použiť vlastnú doménu (z princípu aj musí) ;)

kamikatze

#6 Příspěvekod kamikatze » 10 čer 2015, 21:53

Dobře, když ji raduješ.. Mohu ji prosím dostat?
K čemu by se využívala?: Určitě by se jednalo o hodně věcí, pokud bys mi to opravdu daroval, tak bych se ti o tom více rozepsal :-)

izyy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod izyy » 10 čer 2015, 22:25

Mám pocit že hovoríš o doméne, nie, žiadnu doménu nedarujem - mám len zaplatené hostingy ktoré využívať nebudem a tak ich chcem niekomu ponúknuť, vhodné sú najme na odskúšanie spomenutého hostingu keďže sú zaplatené iba na mesiac. Reálne ich môžete využívať až 6 týždňov a v prípade záujmu si ho potom budete môcť platiť za tých 60 cent / 18 kč mesačne, hostingový balík tak ako je sa chystám záujemcovi odovzdať :D (presun z účtu na účet)

Takže ak má niekto vlastnú doménu, nech sa ozve :) Ako vidím, väčšina záujemcov si myslí že je k tomu doména, pritom som jasne opísal že iba hosting ;) Obe balíčky sú voľné, na jeden mám vážneho záujemcu.

Zpět na „Off topic“