Ahojte, nehodila sa mi tato ziadost do Pokecu, ani Off-topicu kde by to nikto nevidel tak to hadzem sem aj ked sa to netyka technickej podpory k mojmu serveru, no MC sa to tyka a tyka sa to mojho buduceho serveru...k veci...
Chcel by som si zalozit druhy server ktory by sa ale uplne lisil od klasickeho hrania Minecraftu kde ide hlavne o tazbu surovin, craftenie a o stavanie...chcel by som nieco akcnejsie, nejaku FPS akciu v style Minecraftu v multiplayeri, drsny survival PVE, vobec neviem ci nieco take existuje preto to pisem sem, no predstavujem si to ako STALKER + DayZ dokopy, mutanti, zombie, radiacia, anomalie, nedostatok jedla, choroby, boj o prezitie, kde si treba navzajom pomahat. Neslo by tam ani tak o to kopanie a stavanie hlavne o to prezitie a PVE
- 10 nasobny spawrate
- Aj nejake vecsie silnejsie zrudy
- Rozne silne NPC
- Mnozstvo strelnych zbrani
- lekarnicky
- Rozne classy
- Nedostatok jedla, nabojov, zbrani
Skratka naozaj survival kde sa da tazko prezit, su tam drsne podmienky a je to v style post-apo...existuje nejaka taka modifikacia ktoru by som tu mohol hostovat? Klasicky MC a asi 95% modifikacii sa primarne hra tak ze sa hrac niekde usadi tam si zacne budovat, blizko ma nejaku banu a stravy na jednom mieste aj tyzdne, kym ho to nepretane bavit a neprestahuje sa inde kde sa kolobeh opakuje...chcel by som nieco kde treba byt v pohybe a ostat na jednom mieste sa neoplati lebo dochadzaju suroviny na prezitie...
Tak co? asi je to sialene chcet nieco take od Minecraftu tak asi si tu vypocujem komenty tipu "tak si zahraj rovno DayZ a pod."
No ak mate nejake rady, tipy a nieco poznate skuste navrhnut
EDIT: Tak som dostal tip na CraftingDead o ktorom som doteraz nepocul...ja som nasiel Minecraft DayZ ale to sa mi nepacilo a potom Minecraft PostApo ale to sa mi tiez nepacilo...nastudujem nieco o CraftingDead a mozno sa ze sa do neho dam