Nový servr

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Marty

Nový servr

#1 Příspěvekod Marty » 25 srp 2011, 14:33

Server: IP:PORT nemám

Ahoj měl zájem si pořídit u vaší společnosti servr.Nejdřív na zkoušku cca 50 slotů později 100 a víc.
Nicméně hru znám jen s pohledu hráče nikoliv admina a jak sem to tu pročítal tak těch pluginů je celá řada a já nemám ani moc chuť a už vůbec ne dovednosti je na servr aplikovat.

Takže k věci,mám pár dotazů na které bych rád znal odpověd.

1) Je možnost si u vás nejen pronajmou servr ale zaplatit si i instalaci plugiů do hry?
V případě že není uvažujete aspon o té možnosti? Věřím že dost lidem by to pomohlo pro vás by to jednak zisk a po nějaké době i naprostá rutina.

2) existuje seznam v češtině všech pluginů do hry? Popřípadě chystáte se někdy udělat?

Opět dost lidem co jako já anglicky umí pár slov by to určtě pomohlo.A zas o důvod víc si servr pronajmou u vás.

3)Jak sem psal hru znám jen s pohledu hráče tj netuším jaké činnosti nejvíce servr zatěžují.Opět bych uvítal seznam od nej zatížení po minimální.Dočet sem se tu že je třeba dobré snížit lidem trochu viditelnost ale co třeba lítání ve hře láva oheň tnt a spousta dalších činností které se ve hře dají vykonávat.

4)Dočetl sem se tu že existůjí pluginy proti hackům ale netuším jestli umí odhalovat třeba hojně používaný program xrey.Co sem tak pochopil tak jen umožňují banovat hráče atd ale existuje nástroj který umí automaticky odhalovat vlastosti xrey jako je třeba si zapnout v noci den(jen pro sebe) popřípadě závažnější problém a to vidět vzácne kovy jako zlato dia pod zemí atd?

5) při pronájmu servru od vaší společnosti dostanu do ruky smlouvu? přeci jen když by měl člověk v úmyslu pronajmout více servrů a mít to jako vedlejší obor podnikání tak už se jen na email mu spolehnout moc nechce.

No zatím je to snad vše ale podle odpovědí bych pak ještě něco doplnil ;)

P.S snad to píšu na správné místo.

Leeking

Re: Nový servr

#2 Příspěvekod Leeking » 25 srp 2011, 14:44

1. Není, ale za peníze by to někdo asi udělal.

2. Základní pluginy - Zde je popis několika základních pluginů, které by neměli chybět, ale kompletní seznam asi určitě nikdo dělat nebude.

3. TNT a Oheň zatíží server pouze když jsou použité ve větším množství, jinak je určitě aby hra nepadala a jela bez lagů server upravit tak, aby v Logu nebyly žádné chyby.

4. Pluginy proti Cheatům existují jako například NoCheat, ale nemám s ním zkušenosti. Proti X-Rayi jediný co mi někdy pomohlo odhalit bylo upozorňování na to, když někdo vykope Diamant nebo Zlato.

Ohledně 5. nevím jestli by to bylo možné domluvit.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. :)
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod MiniMe » 25 srp 2011, 14:51

1) Je možnost si u vás nejen pronajmou servr ale zaplatit si i instalaci plugiů do hry?
V případě že není uvažujete aspon o té možnosti? Věřím že dost lidem by to pomohlo pro vás by to jednak zisk a po nějaké době i naprostá rutina.

Minecraft server se stále vyvíjí a s ním i pluginy, není možné pluginy jednorázově nastavit a nechat běžet. Je třeba server průběžně udržovat.

2) existuje seznam v češtině všech pluginů do hry? Popřípadě chystáte se někdy udělat?

Neexistuje, pluginů je ohromné množství a stále se upravují/přidávají nové. Není prakticky možné něco takového provést.

3)Jak sem psal hru znám jen s pohledu hráče tj netuším jaké činnosti nejvíce servr zatěžují.Opět bych uvítal seznam od nej zatížení po minimální.Dočet sem se tu že je třeba dobré snížit lidem trochu viditelnost ale co třeba lítání ve hře láva oheň tnt a spousta dalších činností které se ve hře dají vykonávat.

Dlouhosáhlá diskuze, nemá smysl řešit před nákupem serveru :)

4)Dočetl sem se tu že existůjí pluginy proti hackům ale netuším jestli umí odhalovat třeba hojně používaný program xrey.Co sem tak pochopil tak jen umožňují banovat hráče atd ale existuje nástroj který umí automaticky odhalovat vlastosti xrey jako je třeba si zapnout v noci den(jen pro sebe) popřípadě závažnější problém a to vidět vzácne kovy jako zlato dia pod zemí atd?

Existují anticheaty, které automaticky zamezí těmto věcem. Čas na serveru je globální, není možné změnit jej jen pro sebe.

5) při pronájmu servru od vaší společnosti dostanu do ruky smlouvu? přeci jen když by měl člověk v úmyslu pronajmout více servrů a mít to jako vedlejší obor podnikání tak už se jen na email mu spolehnout moc nechce.

V případě, že na smlouvě budete trvat, není to žádný problém.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Marty

#4 Příspěvekod Marty » 25 srp 2011, 15:29

Oki díky za info.

K tomu co ste psali.

1-Oki nějakýho mladýho klučinu co to bude dělat za pár korun určitě najdu.

2-Škoda.Na ten seznam sem koukal jen je opravdu krátkej v porovnáním stím co říkáte že jich je ohromné množství.

3-Ohledně toho Logu oki.A dlouhá diskuze co nemá smysl řešit před nákupem servru? co sem tak koukal tak u servru člověk řeší jen počet slotů a ram a s toho co nabízíte pro mě připadají v úvahu jen ty poslední dvě možnosti tj stoho by se dalo vyházet ;) Nicméně když se tedy rozhodnu koupit tak bude někdo kdo to se mnou nebo s člověkem co na tom bude dělat pořeší?

4)Oki stím upozorňováním je to určitě dobrý.Ohledně toho dne jak sem psal tak to sem myslel tak že on má kolem sebe světlo ne že změní noc v den pro sebe ;) Jen prostě s pohledu toho hráče vidí téměř jako za dne.

5) oki

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Sejsel » 25 srp 2011, 15:45

1) Rozhodně se někdo najde (Já :P)

2) Bohužel neexistuje (a teoreticky, kdybych měl někdy čas, můžu zkusit udělat velké téma, kde budou pluginy a rychle popsané, co dělají..

3) TNT ho zatěžuje jen ve velkém množství, to by se museli spolčit všichni hráči a odpálit ho 20 stacků, aby to mělo větší vliv; Mnohem větší vliv na výkon serveru mají redstonové obvody, co se pořád mění (Rapid pulsery, 3, 5 clocky..)

4) Ano, existují, jdu udělat návod, kde budou rozepsané, jejich funkčnost a jak se používají viewtopic.php?f=85&t=2731

5) Viz minime
01101110011101010110001001110111

Zpět na „Minecraft, Tekkit“