Súťaž - Návrh na reklamu/plagat servera

Pokec o čemkoliv ostatním
Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Súťaž - Návrh na reklamu/plagat servera

#11 Příspěvekod Hanakocz » 21 kvě 2015, 11:00

Tak záleží, s kolika speciálníma blokama ses setkal, vanilla jich opravdu moc nemá. Ano, zkušenosti a dobrý team ti pomohou, ale nejlepší ochrana je prevence...k tomu časem dojdeš taky ale :)
Jinak co se týče placení výhod, můj názor jistě znáš...nemám rád Pay2Win, a na tu zmiňovaný server (FTB) je prakticky nemožné dát herní výhod tak, aby se z toho nestala fraška...Je lepší , když hráči dobrovolně platí jen příspěvky na chod a nikoliv za výhody....jak Tituss zmínil, cílová skupina je 18+, tudíž tam je tento aspekt ještě mnohem důležitější. Ti lidi si jdou hru často již vychutnávat, ne si platit za "větší svaly", než má půlka třídy na základce...A takoví lidé jsou schopní na server dát i větší částky, hlavně platí na účet, takže ještě máš 2x víc, než z SMS...a hlavně platí, protože chtějí na serveru hrát. ;)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Arcas
Věk: 26

#12 Příspěvekod Arcas » 21 kvě 2015, 14:36

Na serveru máme dost hráčů přes 20 let a nemohu tvrdit, že by byli nějak hr přispět na server když nejsou finance... ;)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Tituss
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Tituss » 21 kvě 2015, 22:29

Diskusia nejako ožila :D
Online=True k tomu sa proste vyjadrovať nebudem, áno a basta nechce sa mi tu písať seminárka :p

Čo sa týka dobrého kolektívu atď. v roku 2010 sme mali svoj prvý server, bolo nás tam cca 10 ľudí čo sa poznáme osobne, potom par z nich pritiahlo svojich známych zo SŠ a pod. a bolo nás celkovo asi 30 takže všetko to boli overene dôveryhodne osoby, odvždy u nás platilo že mat originál je nutnosť, bolo nás dosť a vystačili sme si sami.

Toto je celkovo náš štvrtý server, nehráme nonstop, chvíľu hráme chvíľu nehráme, potom po pol roku/roku sa k hre sa zasa vrátime po nových verziách a updatoch...no teraz je problém skôr to že ľudia akosi ubúdajú, už nie sme na SŠ a pod. práca, niektorí rodina atď. takže z jadra +-30 aktívnych ľudí ktorí sú si blízky ostalo možno tak 5...tak preto som sa rozhodol spraviť niečo takéto, naberať skratka nove pošili čo majú originál a majú aspoň nejaký vek a rozum, a to sa celkom darí zatiaľ sa na serveri nikto na nič nesťažoval, žiadne krádeže, ani ničenie mapy ci stavieb a to nepoužívam jeden jediný mód/pľugin na protekciu.
Počas tohto "náboru" čo beží asi týždeň tak sa mi naozaj podarilo získať dobrých ľudí, dokonca oveľa starších ako ja, dvaja majú tak okolo 40 (+-5r), našli sa nejaký z VŠ čo sa nudia cez prednášky a podobne.
Je pravda že získať starších ľudí je naozaj ťažké, neverím tomu že MC nehrajú len sa asi vyhýbajú FB skupinám a stránkam kde je priemerný vek 13r a sám admin ma tak 10r, alebo majú svoj vlastný server s vlastnou komunitou keďže dnes môže mat MC server každý za takmer zadarmo. Zatiaľ náš na serveri nenič veľa a aktivita neni extra vysoká (je nás asi 15 a najviac na serveri bolo zatiaľ asi 9 ľudí v jednu chvíľu) no sem tam sa mi niekto ozve a komunita pomaly rastie

Čo sa týka financovania tak od nikoho nič nepýtam, ani som o tom nehovoril ani nič nenavrhoval, kým nemám 50 slotový server s 8gb ram a neplatím 150e mesačne tak to zvládam utiahnuť :D (aktuálne je tu niečo malo cez 300kc/m-11e/m). Skratka hráme pre zábavu, na odreagovanie po práci a pod. radšej mam malú dôveryhodnú skupinu, ako skupinu s 50ludmi o ktorých nič neviem a po čase by sa mi to vymklo cele s pod ruky

Čo sa týka SMS platieb, no k tomu sa zasa netreba vyjadrovať :D veľa z tých sme sú získane podvodmi a deťmi zo sociálnych sieti (pokec, fb, lide atd.)
Neraz mi prišla sprava od neznámej krásnej dievčiny ktorá je veľmi v núdzi a že za jednu smsku jej veľmi pomôžem a odvďačí sa mi za to erotickými fotkami alebo skypom :D Mal som chuť to aj začať screenhovat a nahlasovať na FH no za tu námahu my to nestalo, určite tak spravili ďalší a myslím si že FH určite často dostáva sťažnosti od ľudí že si našli nehorázne poplatky vo faktúrach v domnienke že sms stoji iba 1e sa zrazu vykľula 20eura sms a nebodaj ak ju poslali aj viac krát :D ale za to si čiastočne môžu aj oni sami keď nerozmýšľajú.
Aktualne sa po osmich rokoch hostovania MC snazim uzivat Valheim privatny server

Zpět na „Off topic“