93.91.250.126:27995
Zdravím,
chci se zeptat, proc se mi na verzi 1.4.7. otáčejí stroje?
Myslím tím to, že jak se odlognu a zase lognu, tak treba pece,maceratory, atd se mi otocí. Sice fungujou normalne, ale jsou otocene. Nejvíc me to stve u tech informacnich panelu, kdy na nich nni nic videt, jelikoz se otocili, díky za radu.
otáčení IC2 strojů
- mannyvee
- Věk: 26
Re: otáčení IC2 strojů
Pochybuju, že ještě někdo má verzi serveru 1.4.7, všichni už přešli na vyšší verze (Nejmenší 1.5.2 - 1.8.x).
Možná se někdo ale najde ..
Možná se někdo ale najde ..
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: otáčení IC2 strojů
chyba v mapě....pamatuju si, jak jsme to před dvěma roky mívali taky...šlo to nějak spravit i bez wipu, ale nová mapa to jistí....problém je, že v těchto starých verzích (pamatuju si to i na 1.2.5) tam blblo natočení mapy (sever, jih atd)
Jo, teď jsem si vzpomněl, že to dělalo Multiverse. Problém nastal, když....1) jsi měl mapu 2) přidal jsi multiverse 3) otáčely se stroje
řešení je : 1) Updatovat na normální verzi serveru 2) Nejdřív přidat Multiverse a pak generovat mapu 3) Odebrat Multiverse
Nebo prostě smaž stávající mapu a hrajte na nový vygenerovaný multiversem....na nově vygenerovaných by to nemělo bejt
Jo, teď jsem si vzpomněl, že to dělalo Multiverse. Problém nastal, když....1) jsi měl mapu 2) přidal jsi multiverse 3) otáčely se stroje
řešení je : 1) Updatovat na normální verzi serveru 2) Nejdřív přidat Multiverse a pak generovat mapu 3) Odebrat Multiverse
Nebo prostě smaž stávající mapu a hrajte na nový vygenerovaný multiversem....na nově vygenerovaných by to nemělo bejt
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)