Ahoj. Když se někdo připojí na můj BungeeCord server, tak jde dát i bez přihlášení /lobby. Používám BungeeCord plugin SlashServer. Nejde nějak udělat, aby jim nešlo dát /lobby, když se přihlašují? Je to celkem problém, protože banda lidí na to přišla a přihlásili se na mě..
Problém s /lobby
-
TheFiveCZ
Problém s /lobby
Server: 93.91.250.145:27124 (pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")
Ahoj. Když se někdo připojí na můj BungeeCord server, tak jde dát i bez přihlášení /lobby. Používám BungeeCord plugin SlashServer. Nejde nějak udělat, aby jim nešlo dát /lobby, když se přihlašují? Je to celkem problém, protože banda lidí na to přišla a přihlásili se na mě..

- ypxo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s /lobby
Já to mám řešené přes tenhle plugin: http://www.spigotmc.org/resources/authm ... ecord.574/

-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s /lobby
a ja pouzivam klasicke authme reloaded a zadny problem s /lobby nemam..
ale priznavam se ze sem si to sel prvni vyzkouset
ale priznavam se ze sem si to sel prvni vyzkouset
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)