PluginMaster

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
honzaban

PluginMaster

#1 Příspěvekod honzaban » 09 kvě 2015, 22:47

93.91.250.126:27995

Zdravím všechny.
Akutně scháním někoho, kdo mi pomuže, nebo spíše někoho, kdo mi kompletně a kvalitně nastaví nový server Tekkit Lite1.4.7., který jsem si koupil, ale nerozumím tomu. Měl jsem člověka, který to nějak započal, ale ted se po něm slehla zem a já jsem bezradný. nájem mi běží a server nefunguje, nebo teda funguje, ale radši nikoho na server nelákám, jelikož není zabezpečený proti grieferům, nejsou zakaázané určité itemy, atd.
Hrál jsem na serveru, kde místo rezidencí, byli nějaké claimy. Mě se to moc líbilo a chtěl bych to také, ale vubec netuším, kterým pluginem se claimy na server dávají. Těch věcí, které bych na serveru vhtěl a požadavků, jak bych si představoval muj server je mnoho a rozepisovat se tu s tím nechci. To by byla pěkná slohová práce.
Chtěl bych být s někým v kontaktu, kde bysme si vše potřebné řekli a společně udělali.
Nevím, co nabídnout za tuto pomoc, pár věcí mě napadá, jako např, OP na serveru, finanční poděkování formou koupě serveru tomu dotyčnému na nějaký čas,atd. Nevím, možná bych uvítal Vaše požadavky co za tuto pomoc.
Prosím, nenechte mě v tom, nechci mít pocit, že vyhazuji peníze zbytečně, děkuju

S pozdravem Honza

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: PluginMaster

#2 Příspěvekod Hanakocz » 09 kvě 2015, 23:25

Kdyby to byla aktuální verze (1.7.10), tak bych nějaký rady i měl, ale starý verze nedělám a ani už neumím. :)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

honzaban

#3 Příspěvekod honzaban » 10 kvě 2015, 06:53

Já to chápu, ale me se tahle verze líbí víc, než ta novější. Tu novou jsem zkoušel a je to uplne neco jineho, než na co jsem zvyklý. Snad se najde někdo,kdo pomuže, ale díky.

Egoless

#4 Příspěvekod Egoless » 10 kvě 2015, 09:30

Já bych ti to klidně udělal.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“