Server: IP:PORT (Nemám)
Ahoj, chtěl bych si objednat server na Minecraft, ale vůbec sem s tím ještě nepracoval..nevím, jak budu server ovládat, co je FTP, jak budu nastavovat Configy atd..prostě s tímhle vůbec neumím..do toho nevím, jestli si můžu server zaplatit jen na 1 měsíc a pak ho zrušit, nebo jestli ho musím mýt na určitou dobu..poradíte? prostě, jak mám postupovat, kde co objednat atd..Díky
Minecraft server
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minecraft server
www.minecraft-hosting.cz
Zaplatiti můžeš na jak dlouho chceš, klidně na 1 měsíc a když ho budeš pak chtít zrušit, tak prostě nezaplatíš a on se vypne sám. Návod na FTP tu je a na pluginy pro Minecraft ti už někdo určitě poradí
Zaplatiti můžeš na jak dlouho chceš, klidně na 1 měsíc a když ho budeš pak chtít zrušit, tak prostě nezaplatíš a on se vypne sám. Návod na FTP tu je a na pluginy pro Minecraft ti už někdo určitě poradí

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ok a když si objednám server, přijde mi něco domů?? Balík, nebo se dozvím vše po e-mailu?? Vím že se možná ptám jako ''Dement'', ale já s tím opravdu neumím a nikdy jsem takhle nic neobjednával..
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Balík? Tak to mě rozesmálo, nic ve zlém
Ne, pojem server znamená, že někde v Praze má Fakaheda několik desítek serverů a jednom z nich ti nainstalují server pro tebe. Tobě pošlou po emailu údaje na FTP, kterým budeš server nastavovat a dostaneš přístup do Control Panelu, přes který se ovládá (zapnout, vypnout, restart, zálohy a další věci).

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Ok díky moc..a poslední věc, mohu si zaplatit server také pomocí SMS platby??
-
Jinak díky moc za rady, posílám karmu + 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ano můžeš, vždyť to tam máš dole napsané, pomocí čeho můžeš platit 

-
A snad úplně poslední věc, proč po mě při objednávce serveru žádáte ulici, telefoní číslo, atd?? Né, že bych s tím měl problém, ale pro jistotu se ptám..
-
Ano, teďka jsem si objednal server, přišlel mi e-mail s informacemi, ale nikde nemůžu najít, jak zaplatit server přes SMS. Ano , díval jsem se zde : http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2011030011 , ale já nevím VS serveru..nemám o něm žádné informace..dojdou mi až po zaplacení? A jak se dozvím tedy VS??
- Leeking
Ulice a další osobní údaje nejsou využívány, hlavně Email. Na Email ti příjde mail, s údajema pro platbu, tzn. účet a VS, Variabilní symbol zadáš podle toho článku.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.