Padaní Servru :( :( :(
-
- Kontaktovat uživatele:
Padaní Servru :( :( :(
Ahoj Lidi Mám takovej větší problém už my nějakej ten čas padáj css servry tak sem zapnul Debug mode a nenašel jsem nic co by zhodilo server je nějakej způsob to vyřešit ? (tady je debug conzole) http://leteckaposta.cz/115710242 Server spadl o kolo 16:48
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Padaní Servru :( :( :(
u 2 ze 3 padu serveru se vyskytuje nasledujici:
zkusil bych odstranit sourcerpg a tim otestovat jestli to nemuze schazovat tento plugin, pokud chces rpg mod tak zkus nahradit treba timto:
Kód: Vybrat vše
Traceback (most recent call last):
File "/hlserver/27148/cstrike/addons/eventscripts/es.py", line 204, in triggerEvent
self.EventListeners[eventname][listener](event_var)
File "/hlserver/27148/cstrike/addons/eventscripts/sourcerpg/sourcerpg.py", line 1384, in player_death
AddXp(ev['attacker'], asteamid, int(es.ServerVar('srpg_KillXp')) * players.query('Level', steamid) , ' for Killing ' + ev['es_username'])
File "/hlserver/27148/cstrike/addons/eventscripts/sourcerpg/sourcerpg.py", line 1618, in AddXp
BotLevelUp(userid,steamid,credits)
File "/hlserver/27148/cstrike/addons/eventscripts/sourcerpg/sourcerpg.py", line 1660, in BotLevelUp
Command(userid).Color(255, 255, 255, alpha)
File "/hlserver/27148/cstrike/addons/eventscripts/sourcerpg/sourcerpg.py", line 2647, in Color
color += a << 24
TypeError: unsupported operand type(s) for <<: 'float' and 'int'
zkusil bych odstranit sourcerpg a tim otestovat jestli to nemuze schazovat tento plugin, pokud chces rpg mod tak zkus nahradit treba timto:
Kód: Vybrat vše
http://www.cssrpg.com/
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Padaní Servru :( :( :(
dekuju ti moc dobrá vílo :-p (ta www my mynule nešla tak jsem hodil tento a nejak to padalo noo vrhnu se na to až budu mít kompa z opravny) 

Zpět na „Counter-Strike: Source“