Mám bungeecord server a když se připojím tak nemůžu nikomu dát kick, tempban,ban ani banIP, když dám banip tak to zabanuje adresu serveru. Prostě nejdou bany ani kicky. Doufám, že mi někdo pomůže
BungeeCord, nejdou bany,kicky,....
- KreJzyVrana
BungeeCord, nejdou bany,kicky,....
Server: 93.91.250.145:27860
Mám bungeecord server a když se připojím tak nemůžu nikomu dát kick, tempban,ban ani banIP, když dám banip tak to zabanuje adresu serveru. Prostě nejdou bany ani kicky. Doufám, že mi někdo pomůže
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: BungeeCord, nejdou bany,kicky,....
Jelikož BungeeCord nepřeposílá zároveň IP adresu uživatele. Uživatel dostane IP adresu toho BungeeCord serveru a tedy to může mít i problémy s přihlašováním.
Druhá možnost je, že bude potřeba nějaký banovací nástroj, který hodíš přímo na BungeeCord server.
Druhá možnost je, že bude potřeba nějaký banovací nástroj, který hodíš přímo na BungeeCord server.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Re: BungeeCord, nejdou bany,kicky,....
a ve spigot.yml zmen toto:
pokud ovsem pouzivas spigot.
Kdyz jsem mel bukkit tak to IP adresy hracu na jednotlive servery nepreposilalo
jo a v authme taky:
Kód: Vybrat vše
bungeecord: truepokud ovsem pouzivas spigot.
Kdyz jsem mel bukkit tak to IP adresy hracu na jednotlive servery nepreposilalo
jo a v authme taky:
Kód: Vybrat vše
bungeecord: trueVšechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)