Pár problémků

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Adylon

Pár problémků

#1 Příspěvekod Adylon » 04 bře 2015, 03:29

Server: 93.91.250.138:27055
Ahoj,
potřeboval bych pomoct s pluginem nameTagEdit, který pofiderně funguje ale prakticky nic nedělá.

pak také mám barevný tablist zapnutý přes pl. Essentials u kterého mi ale nejde změnit barva. Pořád jako majitel jsem jen tučně bílý. Natož bych nastavil vip a pod.

také bych uvítal radu s pluginem MagicCarped který když nahraji přímo z fakahedy tak se mi hned automaticky smaže.
Děkuji předem :lol:

ještě jsem zapoměl na jednu maličksot. Neví tady někdo jak udělat pěknou dějovou linii i s úkoly. Kde by bylo nejlepší dvoj-jazyčnost a to čestina a angličtina. Představoval bych si pěkný příbeh se zavedením do celkové zápletky serveru. Při úkolech by se mohly dozvědět ne jen děj, ale i jak používat mcmmo a další. S tímhle jestli mi někdo pomůže tak mu nohy políbím. Hledal jsem to na netu a nikde toho nic moc nebylo.

MarekBurget

Re: Pár problémků

#2 Příspěvekod MarekBurget » 04 bře 2015, 12:35

MagicCarpet je zakazaný plugin na hostingu FAKAHEDA , možna aj inde, žerie neskutočne veľa CPU, povolena je iba LITE VERZIA!

EDIT: stačí čitat forum, problemove a zakazane pluginy :P

EDIT 2:
pak také mám barevný tablist zapnutý přes pl. Essentials u kterého mi ale nejde změnit barva. Pořád jako majitel jsem jen tučně bílý. Natož bych nastavil vip a pod.

Skus plugin NameTagEdit, zahraš sa stým viac ale ked to maš hotove, stojí to zato :)

Adylon

#3 Příspěvekod Adylon » 04 bře 2015, 17:04

Ahoj, právě jsem psal že s nameTagem mám problémy. Prostě nic nedělá. Ale zdá se že funguje. Osobně si myslím že to nějaký jiný plugin blokuje takže bych mohl poslat seznam pl.. A vím nametagEdit s tím se dá strašně pěkně vyhrát

MarekBurget

#4 Příspěvekod MarekBurget » 04 bře 2015, 17:19

Blokuje to ten essentials plugin na to ten farebny tab

Adylon

#5 Příspěvekod Adylon » 04 bře 2015, 18:16

právě zkouším u essentialu zakázat vše s tablistem a vše co dělá name tag

-- 04 bře 2015, 17:25 --

vypnul jsem pár věcí, ale pořád nic. Tady je seznam pl:
Spoiler: zobrazit
CleanroomGenerator, ColoredSigns, PlotMe-DefaultGenerator, Lift, NametagEdit, SimpleReserve, HeadDrops, FrameProtect, WorldEdit, HealthBar, OpenInv, cIP, Essentials, ClearLag, AutoMessage, Chairs, ProtocolLib, Multiverse-Core, FrameProtectDatabaseUpdater, Trampoline, CustomServerMessages, EssentialsChat, PermissionsEx, LagMeter, mcMMO, Vault, FakaHedaMinequery, MassiveCore, MobArena, BackPacks, CreativeGates, HolographicDisplays, LWC, SignShop, WorldGuard, Vote, SkinsRestorer, IslandWorld, MythicMobs, Multiverse-Inventories, ServerSigns, EssentialsSpawn, MyCommand, Timeismoney, BlockHunt, PlotMe, Jobs, ScoreboardStats, Residence, FramePicture, CraftBook, AuthMe, CreativeControl

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Hanakocz » 04 bře 2015, 21:49

A co třeba to místo zakázání všeho odebrat? :twisted: :roll:
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Adylon

#7 Příspěvekod Adylon » 05 bře 2015, 00:07

trošku nechápu jak to myslíš

Zpět na „Minecraft, Tekkit“