Globální varovný systém

Pokec o čemkoliv ostatním
TheLastChaos

Re: Globální varovný systém

#11 Příspěvekod TheLastChaos » 02 bře 2015, 15:44

Databáze s nikým přímo sdílená není. Nemůžeš si nechat vyjet kompletní seznam. I v takovém případě - ačkoli nejsem právník - si nemyslím, že by něco bylo v nepořádku. Prostě dokud ten výpis není: Martin Krupička|2.3.2015 14:43|Vjel s autem do bazénu, nejde o osobní údaj - nikdo tě za IP adresou neidentifikuje jako osobu.
S pozdravem,
TheLastChaos

Katalog serverů - http://minecraft-server-list.cz

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Mysteria » 02 bře 2015, 15:46

Hanakocz píše:ukládají, ale nesdílí, ne?
Stačí, když zakryješ poslední trojčíslí jako to dělají všechny velké servery s anonymním čímkoliv (třeba komentováním) a nikdo ti nemůže nic říct, protože to nemůže vést k jednoznačné identifikaci osoby (což samozřejmě ani celá IP nevede, maximálně zjistíš jakého má poskytovatele, ostatní věci by jsi musel řešit přímo s ním).

panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod panChemicky » 02 bře 2015, 16:14

Zaráží mě i ten fakt, že se toho jde účastnit i mctitan, když mají vlastní rozsáhlí systém na profily hráčů, kdy jim to vypisuje všechny hráče dle jedné ip a další a další informace. Viděl jsem už ledasco, ale to co mají oni je fakt mazec. Když jsem tehdy nastupoval na post Moda, bylo mi řečeno, že tyhle informace jsou tajný a najednou je Nightík bude dávat ven?

Každopádně nelíbí se mi už ta samotná představa, že zase někdo další o mně může shromažďovat informace bez mého souhlasu a je jedno zda se jedná o nick, Ip adresu a tak dále.
Když se registruju na Mctitan nebo stylecraft, tak registrací na serveru/webu souhlasím s tím, že ty informace můžou mít, ale ty už jsi třetí strana a tobě ty informace dávat nechci.
ObrázekObrázek

TheLastChaos

#14 Příspěvekod TheLastChaos » 02 bře 2015, 16:19

panChemicky, přeháníš. Když se podíváš, jaké statistiky vede Mysteria, podobné vedu na webu i já, jen nejsou veřejné, zjistíš, že jsou o hráčích na Minecraft serverech shromažďovány informace už teď - a to v mnohem větším množství. McTitan se rozhodně žádných super-tajných a super-užitečných informací nevzdává, ani žádný jiný server, který plugin využívá.
S pozdravem,
TheLastChaos

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Mysteria » 02 bře 2015, 17:00

@panChemicky: A není tak tak nějak fuk? To, že si někdo může podívat kolik si kdo nahrál čas na serveru ti přece může být jedno. Navíc kdykoliv můžeš říct, že za tebe hrají warez hráči, takže to není jenom tvůj čas a podobně. :) Jedinou nevýhodu v nějakých ultimátních banlistech a podobně vidím pro cheatery a porušovače pravidel, protože ano těm to vadit bude, když kdy dostali ban na jednom MC serveru a automaticky ho měli na 1000 dalších, ale ani tohle tady není...

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod Hanakocz » 02 bře 2015, 17:06

Pokud to nebude vázáno na online účet, tak je to stejně bezpředmětné
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

DenOwq
Věk: 28

#17 Příspěvekod DenOwq » 02 bře 2015, 18:06

Vyjádřím se k tomu i já,
mě se to osobně nelibí, každý server má mít své.

Teď to horší, plugin jsem dekompiloval, chtěl jsem zjistit jestli v něm není nic pochybné, jak tušíte bylo.
Plugin volně dovoluje dát ban/unban hráči na jakém koliv serveru přes URL která se dá jednoduše získat, pokud toto autor neopraví tak nedoporučuji používat :)

Na víc k osobnímu zkoušení si myslím že Database reaguje pomalu, na to že by to mělo fungovat na serveru O-o.

PS: nejsem sviňák takže sem URL nedám, jen si to oprav :)
Muhahha.

TheLastChaos

#18 Příspěvekod TheLastChaos » 02 bře 2015, 18:40

Plugin volně dovoluje dát ban/unban hráči na jakém koliv serveru přes URL která se dá jednoduše získat

Každý plugin se dá decomplilovat = každý postup se dá duplikovat. To co jsi napsal, je hloupost. Nemůžeš si dát ban/unban kde chceš a jak chceš. Nejde to.
Na víc k osobnímu zkoušení si myslím že Database reaguje pomalu, na to že by to mělo fungovat na serveru O-o.

Nejsem autorem kódu, ale všechny operace se prý provádějí asynchronně - tvoje námitka je irelevantní.

Hanakocz, pokud jsem tvůj příspěvek pochopil, reakci už jsi dostal v tomto příspěvku.
S pozdravem,
TheLastChaos

DenOwq
Věk: 28

#19 Příspěvekod DenOwq » 02 bře 2015, 19:49

Plugin funguje tak, že odešle URL na server>vrátí to číslo co se považuje za "info", pokud script na serveru kam se url posílá funguje, vykoná se SQL příkaz do MySQL.
Muhahha.

TheLastChaos

#20 Příspěvekod TheLastChaos » 02 bře 2015, 20:05

DenOwq, kam tím míříš? Nic nového jsi nenapsal.
S pozdravem,
TheLastChaos

Zpět na „Off topic“