!models

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Source
-MiReC-

!models

#1 Příspěvekod -MiReC- » 03 srp 2011, 14:23

Zdavím...nahodil som na servery skiny všetko funguje len by som chcel aby keď niekto napíše do chatu napr !models (tak je to na väčšine serverov) tak im zobrazí zoznam skinov aby si nie len keď sa prihlásia mohli zmeniť skin ale aj počas hrania...Ďakujem

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: !models

#2 Příspěvekod Mysteria » 03 srp 2011, 15:48

Pokud používáš Skinchooser pro SM, tak tenhle příkaz má v sobě.

-MiReC-

#3 Příspěvekod -MiReC- » 03 srp 2011, 17:04

Tak neviem no ja skiny dávam normálne podľa tohot návodu:http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=31&t=57...No keď napíšem !models tak sa nič nedeje je možné, že tento príkaz mám niekde vypnutý ale niečo také ?

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 03 srp 2011, 17:30

Je to proto, že tohle rozšíření pro Mani Admin Plugin toto nejspíš nepodporuje, ale je to už dávno, co jsem MAP používal - lepší na tohle je toto http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=780243

-MiReC-

#5 Příspěvekod -MiReC- » 04 srp 2011, 09:45

No tak som to skúsil ale zrejme to blokuje tie skiny čo tam mám lebo vkuse keď sa prihlásim na server tak tam vypíše to standart a tak ale nič nové sa nezobrazí a keď dám !models tak sa nič nedeje do toho download som dal všetky skin súbory do skins.ini som dal názvy skinov a .mdl súbory čiže malo by to isť no len zrejme to blokuje ten základný skinchooser nevieš ako ten základný vypnúť?

muso.sk

#6 Příspěvekod muso.sk » 04 srp 2011, 12:23

-MiReC- píše:No tak som to skúsil ale zrejme to blokuje tie skiny čo tam mám lebo vkuse keď sa prihlásim na server tak tam vypíše to standart a tak ale nič nové sa nezobrazí a keď dám !models tak sa nič nedeje do toho download som dal všetky skin súbory do skins.ini som dal názvy skinov a .mdl súbory čiže malo by to isť no len zrejme to blokuje ten základný skinchooser nevieš ako ten základný vypnúť?

Logicky nemozes pouzivat dva rovnake pluginy na serveri

Mani skin chooser zrusis vymazanim cstrike\cfg\mani_skins.cfg

A v SM skin chooseri si musis nastavit cesty k skinom ako si mal pred tym v cstrike\cfg\mani_admin_plugin\skins
Aggressive Zone

-MiReC-

#7 Příspěvekod -MiReC- » 07 srp 2011, 19:49

Vyriešené...Ešte jedna malá otázka...prečo mi v adverts zobrazuje len zelenú farbu...Skúšal som aj advertiemes 0.55 no tam mi to zobrazí tiež len zelenú farbu...Treba tie farby niekde zapnúť?

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Mysteria » 07 srp 2011, 22:18

V chatu CSSko umožňuje jenom tyto barvy: zelená, světle zelená, olivová, modrá, červená, a šedivá. S tím, že ty poslední 3 jmenované Advertisement neumí.

-MiReC-

#9 Příspěvekod -MiReC- » 08 srp 2011, 07:35

Tjn no ale proste mi tu farbu nespustí proste bude všetko zelené a iné farby nezobrazí ani červenú ani modrú nič...Nemôže to byť v tom, že tam treba nejaký plugin ? ...Keby si o niečom vedel to je jedno nemusí byť na sourcemod môže aj na mattie evenscripts please napíš...Díky moc za všetky rady

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Mysteria » 08 srp 2011, 10:18

Vždyť říkám, že červenou ani modrou to neumí. Máš to tam napsané jaké barvy to umí:
It supports the following colors: {DEFAULT}, {TEAM}, {GREEN} and {LIGHTGREEN}
{TEAM} je vlastně barva červená, modrá nebo šedá (podle toho v jakém týmu jsi).

Zpět na „Counter-Strike: Source“