IP: 93.91.250.135:27677
Dobrý večer.
Mám na serveru 2 světy a potřeboval bych, aby každý svět měl svůj spawn. Tedy když se portne na svět 1 a dá /spawn tak ho to bude portovat tam, a když bude na světu 2 tak zase po /spawn ho to portne na tento svět. Zkoušel jsem /mv setspawn ale to musí hráč napsat /mv spawn a když na tom světě umře portne ho to na ten hlavní.. Nevíte jak toto udělat?
Předem díky.
Více Spawnu
-
Fifal
Více Spawnu
Pomohl Jsem? ?
Oplat karma +
)
Oplat karma +
- Kesuordep
Re: Více Spawnu
Samozřejmě to jde udělat i přes MyCommand. Třeba /spawn1
-
Fifal
No, ale já nechci aby dávali /spawn1 ale aby napsali jen spawn. Každý svět aby měl svůj spawn.
Pomohl Jsem? ?
Oplat karma +
)
Oplat karma +
-
Mike8748
co si v bukkit.yml/commands.yml udělat alias a příkaz /spawn by pak volal /mv spawn
-
Fifal
Ale chápeš, když umře tak ho to stejně portne na hlavní spawn nastavený pomocí /setspawn
-- 22 úno 2015, 12:15 --
Nevíte někdo?
-- 22 úno 2015, 12:15 --
Nevíte někdo?
Pomohl Jsem? ?
Oplat karma +
)
Oplat karma +
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Má používat postel. Pak by ho to po smrti portlo do postele a ne na spawn 
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
Fifal
- Frank_ACE
No ja ti ted nevim. Kdyz ti odpovi Hanakocz tak neco na tom bude. Ma dost bystrou hlavu aby umel dat dobrou radu. Muj pocit je ten ze namisto aby ste ste si prosmejdili dokumentaci ke kazdymu pluginu co mate na servri a trosku zacali premyslet nad nastavenim a kombinaci pluginu tak tady davate dotazy ktere totalne nemaji smysl.
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
mno ja nevim.... kdyz umru na svete vytvorenem na multiversi, tak se na nem i objevim, a ne na hlavnim svete:)
tak mi to kdysi fungovalo...
v podstate to funguje i ted premyslim...
a prikaz /spawn neosetris nijak. vzdy /spawn bude na hlavnim svete.
osobne neznam zadny plugin co by poznal v jakem podsvete jsi aby te tam pak portl. (na spawn sveta pripojeneho multiversi)
toz asi tak nejak
tak mi to kdysi fungovalo...
v podstate to funguje i ted premyslim...
a prikaz /spawn neosetris nijak. vzdy /spawn bude na hlavnim svete.
osobne neznam zadny plugin co by poznal v jakem podsvete jsi aby te tam pak portl. (na spawn sveta pripojeneho multiversi)
toz asi tak nejak
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, že vždy na našich serverech byl spawn pro každou mapu zvlášť. A multiverse také má spawny zvlášť. A NIKDY u nás nepoužíváme Essentials, takže asi tak k tomu, jaký pluginy na to tam byly (já je už nepoužívám, tak nevím - /spawn je pro lenochy)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.