BungeeCord - Sessions data doesnt corrispond..

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
ProfesorG

BungeeCord - Sessions data doesnt corrispond..

#1 Příspěvekod ProfesorG » 19 úno 2015, 20:06

Bungee: 93.91.250.134:27512

Ahoj, ahoj.
Rozhodl jsem se přepojit Factions a KitPvP na Bungee, vše jsem nastavil a pokaždé když se chci připojit se mi
vyhodí chybová hláška Seasons data does not corrispond. Please wait untill the end of the season.
Pokud je Factions server off-line, server přepojí na fallback - Kit PvP.

Kód: Vybrat vše

groups:
  ProfesorG:
  - admin
disabled_commands:
- find
player_limit: 50
stats: 4fe5830f-13a2-4cd0-86d9-6b97eed3b407
permissions:
  admin:
  - bungeecord.command.alert
  - bungeecord.command.end
  - bungeecord.command.ip
  - bungeecord.command.reload
  default:
  - bungeecord.command.server
  - bungeecord.command.list
listeners:
- tab_list: GLOBAL_PING
  bind_local_address: true
  force_default_server: true
  tab_size: 50
  motd: '&f&lDarkanian.eu &4&l> &f&lMultifunctional!'
  forced_hosts:
    pvp.md-5.net: factions
  host: 93.91.250.134:27512
  max_players: 50
  fallback_server: kitpvp
  default_server: factions
  ping_passthrough: false
  query_enabled: false
  query_port: 25577
timeout: 30000
connection_throttle: 4000
servers:
  factions:
    motd: '&f&lDarkanian.eu&4&l > &f&lMultifunctional!'
    restricted: false
    address: 93.91.250.144:27924
  kitpvp:
    motd: '&f&lDarkanian.eu&4&l > &f&lMultifunctional!'
    restricted: false
    address: 93.91.250.125:27497
ip_forward: true
online_mode: false

MarekBurget

Re: BungeeCord - Sessions data doesnt corrispond..

#2 Příspěvekod MarekBurget » 19 úno 2015, 20:51

maš vobec lobby server?

ProfesorG

#3 Příspěvekod ProfesorG » 20 úno 2015, 12:55

Spíš by mě zajímalo, jestli je to lobby opravdu potřeba.
Stačil by mi Factions server, kde po zadání příkazu /kitpvp se přepojíš na KitPvP server, žádné lobby bych v tom případě nepotřeboval.

//EDIT: Na server se z neznámých důvodů lze normálně přepojit.

MagiCraft
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod MagiCraft » 20 úno 2015, 13:13

To by som chcel aj ja vedieť či je naozaj potrebné to Lobby... Napr. Mám survival a skyblock server. A spojím ich cez Bungee. A chcem aby sa po pripojení prihásili do survivalu. To sa dá určite nastaviť nie? Tak načo to lobby? (BC nepoužívam)
IP: Play.MagiCraft.eu
MagiCraft

Ak som pomohol K+ poteší :)

Mike8748

#5 Příspěvekod Mike8748 » 20 úno 2015, 13:32

lobby je jen označení pro server na který vás BungeeCord připojí (propojí) jako první. Pokud má někdo např. survival a skyblock servery, tak stačí pořídit BC server, a v tom nastavit propojení na ty dva servery. Hráč který se připojí na BC potom bude automaticky propojen na první server (lobby), v tomto případě tedy survival server a příkazem se pak může přepnout na druhý server.

Lobby jakožto samostatný server má smysl až když je herních serverů výrazně více

k problému: uvedená hláška je z AuthMe, jde o nastavení sessions, aby se hráči nemuseli opakovaně přihlašovat když změní server. Problém je patrně způsoben špatným nastavením IP forwarding, kdy bungee nepředává na MC servery skutečnou IP hráče, servery potom vidí všechny hráče pod stejnou IP a to způsobí neodpovídající session data v authme a uvedenou chybu.

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod marty_ » 20 úno 2015, 15:02

ja jen upresnim:
lobby ano je to jen nazev, a vetsina lidi co bc pouzivaji, tak jeden server "obetuji" jako lobby server, kam si nasmeruji hrace kteri se prihlasi na server. (na tomto serveru se neda stavet a ani hrat, tak to mam nastaveno aspon ja) a na nem jsou jen pluginy authme a napr ultraban. a z toho lobby spak hraci muzou prejit kam chteji. A prave kvuli authme ( a kvuli multiverzi 1.7.2 - 1.8.1) mam server lobby jen jako jednu mistnost na prihlaseni.
Ti co nemaji moznost obetovatz jeden server pouze na prihlasovani, muzou si nastzavit hlavni server jaky chteji a na nem dat to authme a na nem nastavit sessions, aby hraci pri prechodu zpet se nemuseli opet prihlasovat.
napr ukazka jak by to mel mit magicraft, ktery se vyse ptal: ano bungee napoj na server survival, dej tam authme a zapni sessions a hraci se tam objevi vzdy po prichodu na tvuj bungee, a kdyz pak pujdou na skyblock a pak zpet nebudou se muset znovu prihlasovat kvuli authme ktere uz mas nastavene :)
co se sessions tyka tak ja jsem to chvili tak mel, ale obcas byly potize s nim, hlavne u hracu kteri maji jedno pc a stridaji se na nem...

tak jsem se vam pokusil vysvetlit ze server lobby neni povinny, jen je pouze prinosny.

PS: Jeste mala nabidka:
kdyby nekdo chtel pripojit svuj server (sve servery) pres bungee, muze pouzit muj bungee a ja v lobby mu nasledne udelam pristup (portal) na jeho servery a my se tim tak vlastne propojime navzajem. vice info pripadne na SZ :-)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

MarekBurget

#7 Příspěvekod MarekBurget » 20 úno 2015, 17:48

lobby je dobra vec, najlepšia možnost, pretože ked to daš nna hlavny factions server, bohvie ake pluginy tam maš / budeš mat , a može sa to byt z pluginmy pre BC ,a iné blbostičky..

Zpět na „Minecraft, Tekkit“