Server: IP:93.91.250.136:37778
Dobry den dnes mi prisel na server hrac jmenem Luis a zacal vypravat ze porusujem pravidla eula. Ze lebo mam verziu 1.7.X a zevraj nemozeme prodavat VIP ze on iba varuje ze ked dojde opravdova kontrola mame pokutu hned. Co je natom pravdy prosim? Jaka su to pravidla a ked to neni pravda jak sa mozem obhajit jakymi slovy. Diki moc Joe
Eula
- Stere0n_J0e
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
Eula
Ak som ti pomohol, neváhaj a odmeň ma karmou, Vďaka 
- Stere0n_J0e
- Kontaktovat uživatele:
Re: Eula
Neda sa temu nejak vyhnut sak kazdy ma vip za penize neda sa nato nejak chytro odpovidat a reknut ze je to kravina? Sak to by zavreli vsecky server cz sk
proste nejak to obejit ja hodlam mit vipcka dal za penize
P.S.: jake su vsecky ty nove pravidla eula?
P.S.: jake su vsecky ty nove pravidla eula?
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
O EULA si můžeš přečíst tady na foru: viewtopic.php?f=67&t=20876
Vyhnout? Neměj VIP a nebo ho dávej zadarmo
Hele, tohle nikdo fakt neřeší.
Problém VIP tady na naší scéně je spíš ten, že hráči to VIP sami vyžadujou. Udělal jsem si jednou server bez VIP a hráči se sami ptali, kdy VIP nahodím. Takže tady jde spíš o trolla, který se tě snaží jen rozhodit.
Věř, že kdyby se EULA začala trestat na cz/sk scéně, tak první půjdou velký server.
Vyhnout? Neměj VIP a nebo ho dávej zadarmo
Problém VIP tady na naší scéně je spíš ten, že hráči to VIP sami vyžadujou. Udělal jsem si jednou server bez VIP a hráči se sami ptali, kdy VIP nahodím. Takže tady jde spíš o trolla, který se tě snaží jen rozhodit.
Věř, že kdyby se EULA začala trestat na cz/sk scéně, tak první půjdou velký server.
- Stere0n_J0e
- Kontaktovat uživatele:
- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to jsou jen kosmetické výhody jako barevné jméno a takové hlouposti, tak ano, ale už ne gm, fly, bloky, kity a další věci, kterým získá VIP nad ostatními hráči výhodu.
Upřimě? Každej na to kašle
Upřimě? Každej na to kašle
- Stere0n_J0e
- Kontaktovat uživatele:
Tak ked ti dojde takej machrik na servr a mluvi jakoou budeme mit pokutu tak to neni nic prijemne tak sem ho chccel vedet odbit vic nejakou vetou
- Hanakocz
- Kontaktovat uživatele:
Neodbudeš ho žádnou větou, protože má pravdu.
Pokud chceš prodávat za peníze, a zároveň nechceš porušovat EULU, tak můžeš:
1) Prodávat globální bonusy
- Tzv. někdo koupí balíček +25% expů na 7 dní, ale ten se aplikuje na všechny hráče, ať zaplatili, nebo ne. Ale může ho koupit kdokoliv
2) Prodávat kosmetické změny
- barvy v chatu, haty, pety, atd....třeba si skoč na HyPixel nebo tak a uvidíš, co prodávaj
3) zpoplatnit přístup na server
- každý usí zaplatit určenou částku a tím se dostane na whitelist serveru, ale v tu chvíli musíš mít super über mega giga dobrý server, aby se ti to vyplatilo
Nejvíc průchozí je hlavně bod 1
Samozřejmě vždy přichází v úvahu Dobrovolný příspěvek na server bez práva na odměnu. Teda třeba snad krom uvedení v Hall of Fame donátorů
Každý ti tu řekne, že to nemusíš řešit, ale je lepší mít to v souladu s EULOU. Protože to znamená, že máš server, kde jsou si hráči rovni , kde rozhoduje jejich skill, a nikoliv peněženka. O faktické možnosti hrozby by se dalo diskutovat, ale hodláš risknout, že tě nikdo nepráskne?
PS: exitují servery, co neporušujou EULU. Já třeba takový mám a je to v pohodě. Ale nemám 12letý děcka, ale stálou herní komunitu, která si často na sebe už vydělává a tudíž nemá problém sypat do společné kasičky, protože Chtěj na serveru hrát, nikoliv, protože chtějí být lepší, než spoluhráči
Pokud chceš prodávat za peníze, a zároveň nechceš porušovat EULU, tak můžeš:
1) Prodávat globální bonusy
- Tzv. někdo koupí balíček +25% expů na 7 dní, ale ten se aplikuje na všechny hráče, ať zaplatili, nebo ne. Ale může ho koupit kdokoliv
2) Prodávat kosmetické změny
- barvy v chatu, haty, pety, atd....třeba si skoč na HyPixel nebo tak a uvidíš, co prodávaj
3) zpoplatnit přístup na server
- každý usí zaplatit určenou částku a tím se dostane na whitelist serveru, ale v tu chvíli musíš mít super über mega giga dobrý server, aby se ti to vyplatilo
Nejvíc průchozí je hlavně bod 1
Samozřejmě vždy přichází v úvahu Dobrovolný příspěvek na server bez práva na odměnu. Teda třeba snad krom uvedení v Hall of Fame donátorů
Každý ti tu řekne, že to nemusíš řešit, ale je lepší mít to v souladu s EULOU. Protože to znamená, že máš server, kde jsou si hráči rovni , kde rozhoduje jejich skill, a nikoliv peněženka. O faktické možnosti hrozby by se dalo diskutovat, ale hodláš risknout, že tě nikdo nepráskne?
PS: exitují servery, co neporušujou EULU. Já třeba takový mám a je to v pohodě. Ale nemám 12letý děcka, ale stálou herní komunitu, která si často na sebe už vydělává a tudíž nemá problém sypat do společné kasičky, protože Chtěj na serveru hrát, nikoliv, protože chtějí být lepší, než spoluhráči
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- Hanakocz
- Kontaktovat uživatele:
Hm, doufám, že i ty sis to přečetl celé a zařídil svůj server podle toho.
Jinak, mám nápad, jak získat na svůj server víc hráčů...stačí vás všechny napráskat a pak tu zbydu skoro sám
Jinak, mám nápad, jak získat na svůj server víc hráčů...stačí vás všechny napráskat a pak tu zbydu skoro sám
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.