93.91.240.149:27308
Zdravím, v piatok som si zaplatil server (dnes sa vytvoril), tak som si zapol white list (white-list=true), a do white-list.txt, som napísal mená hráčov, ktorí majú povolení prístup. Problém bol ten, že White-list.txt ostal aj naďalej prázdny. Spravil som okľuku, vytvoril som si white-list.txt na ploche a cez FTP nahral. Prihlasujem sa z povoleného mena, no aj tak mi minecraft píše, "U are not whitelisted on this server."....
Dokáže niekto poradiť?
P.S.: Keď som si plnlil permissions, tiež sa po uložení neuložili a ostali prázdne.
EDIT: Po reštartovaní servera už prístup na server cez whitelist je, ALE predsa len sa to neukladá cez control panel, musel som to robiť v FTP.
White list, problém
-
Re: White list, problém
treba tento problem asi adminov vysvetlit nech tam pti CP daju upozornnenie,
uz tu bola diskusia o tom
ulozit sa to ulozi ale treba restartovat server alebo reloadnut ho,ale radim ti pouzivat FTP programy, ja pouzivam FreeCommander
uz tu bola diskusia o tom
ulozit sa to ulozi ale treba restartovat server alebo reloadnut ho,ale radim ti pouzivat FTP programy, ja pouzivam FreeCommander
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Na Whitelist ti doporučuji používat Plugin http://forums.bukkit.org/threads/admn-g ... 7-935.587/
Vzhledem k tomu, že je jaksi na starší verzi bukkitu, tak nevím, jestli bude fungovat. Můžeš to zkusit, každopádně nebudeš muset restartovat a reloadovat server
Vzhledem k tomu, že je jaksi na starší verzi bukkitu, tak nevím, jestli bude fungovat. Můžeš to zkusit, každopádně nebudeš muset restartovat a reloadovat server
01101110011101010110001001110111
-
ja pouzivam PreKick, je to dobre pre mna, a ked ho to kickne tam mu vypise hoci co co ja chcem
- Vojko
- Věk: 28
Ako základ je, že pokiaľ upravuješ niečo na servery cez FTP, MUSÍŠ reštartovať server (alebo reload)
Ako ďalšie by som ti doporučil pridávať hráčov na whitelist v hre (nemusíš tak reštartovať server) /whitelist add menohráča
A čo sa týka CP tak nemám problém ...
Editovať súbory idú všetko ...
Ako ďalšie by som ti doporučil pridávať hráčov na whitelist v hre (nemusíš tak reštartovať server) /whitelist add menohráča
A čo sa týka CP tak nemám problém ...
Editovať súbory idú všetko ...
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Některé soubory má server za běhu otevřeny a při vypínání je přepíše tím, co má uloženo v paměti.
Doporučuji vypnout server, přidat sebe do white-listu a jako operátora (op.txt) a poté už korigovat vše ve hře (příkaz: /whitelist add MiniMe)
Doporučuji vypnout server, přidat sebe do white-listu a jako operátora (op.txt) a poté už korigovat vše ve hře (příkaz: /whitelist add MiniMe)
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.