93.91.250.131:27811
Zdravim, potrebuji vyresit problem, ze mam koloseleum kde by melo byt uprostred pvp povolene, jenze nechci, aby bylo v hledisti PVP, takze mam region pres cele koloseum, a region jen pres ten stred, jenze mi to stejne nepomaha a stejne je tam zakazane pvp, protoze to neni povolene v regionu na cele koloseum. Da se to nejak vyresit? Residenci mam, ale tam fakt nevim, jestli jde nastavit, aby nemohl vstoupit z residenci, ale vystoupit ano + zakazat cmd. Jedine pak je moznost udelat celou residenci pres cele koloseum, a pak subzone resku ve stredu a povolit pomoci toho pvp a ten WG vyuzit prave k zablkovani prikazu a k vystoupeni z residence, ale to uz mi prijde jako totalni blbost.
WorldGuard subzone
-
Mike8748
Re: WorldGuard subzone
tomu regionu kde chceš mít povolené PVP musíš nastavit vyšší prioritu než má region který je přes celé koloseum
kde priorita je číselný údaj, čim vyšší, tím větší priorita regionu
region s vyšší prioritou má přednost
tedy uděláš region přes celé koloseum, kde zakážeš PVP a stavění/bourání atd
pak uděláš menší region přes arénu kde se bude bojovat, nastavíš prioritu a povolíš PVP
Kód: Vybrat vše
/rg flag nazev_regionu priority [b]priorita[/b]kde priorita je číselný údaj, čim vyšší, tím větší priorita regionu
region s vyšší prioritou má přednost
tedy uděláš region přes celé koloseum, kde zakážeš PVP a stavění/bourání atd
pak uděláš menší region přes arénu kde se bude bojovat, nastavíš prioritu a povolíš PVP
-
SlePicka
Ten flag mi nefunguje /rg flag PvP1 priority 2 - nejde.
-
Mike8748
Kód: Vybrat vše
/region priority <id> <priority>Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů