Zdar. Potřebuju poradit. Měníme kompa na novější a potřebuju dostat starý maily a adresář z Outlocku do novýho noťasu, kde ty starý maily najdeme, protože už to pak používat nebudeme.
Chci se zeptat, jak to mám udělat, protože tady si fakt nejsem jistej, co to udělá. Navíc starej Outlock hlásí, že chce komprimovat, ale to už jsme jednou udělali a všechny maily zmizely.
Předem díky.
Outlock - rada
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
- zdenda204
- Věk: 36
Re: Outlock - rada
Googlujeme se zdendou: "outlook backup emails"
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
A proč nepíšeš na podporu Microsoftu? Outlook po zavedení Gmailu používá minimum lidí..
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
Hanakocz: To vím taky, ale vysvětluj to 40 letý paní, která sotva umí googlit. Navíc psát na podporu Microsoftu, tak dřív obrostu mechem.
zdenda204. Máš mě za kreténa? To víš, že jsem našel Exportovat, ale nevím, co to na starym outlocku udělá, navíc ty maily už jednou zmizely a tohle jsou důležitý obchodní maily, který se ztratit nesmí.
Ptám, se tady protože je to rychlejší a máte s tím zkušenosti. Takže pokud mi sem neumíte/nechcete napsat odpověď a pomoci mi, tak mi radši ani nepište.
Jde o to, že teoreticky vím, že mám asi použít export, ale mám strach to dělat na starym XPčku s Outlockem 6-kou. Už jednou se ty maily ztratily a mám strach s tím něco dělat. Ten komp je už dost na sračky.
Jen pro představu, když dám export zpráv, hodí mi to tohle.
zdenda204. Máš mě za kreténa? To víš, že jsem našel Exportovat, ale nevím, co to na starym outlocku udělá, navíc ty maily už jednou zmizely a tohle jsou důležitý obchodní maily, který se ztratit nesmí.
Ptám, se tady protože je to rychlejší a máte s tím zkušenosti. Takže pokud mi sem neumíte/nechcete napsat odpověď a pomoci mi, tak mi radši ani nepište.
Jde o to, že teoreticky vím, že mám asi použít export, ale mám strach to dělat na starym XPčku s Outlockem 6-kou. Už jednou se ty maily ztratily a mám strach s tím něco dělat. Ten komp je už dost na sračky.
Jen pro představu, když dám export zpráv, hodí mi to tohle.
Spoiler: zobrazit
- zdenda204
- Věk: 36
Tak googlujeme podruhé: "outlook 6 backup emails" -> http://goo.gl/LjXLE3
Takže pak můžeš zkoušet co ten export udělá.
Krom toho si vyprošuji to snižování karmy. To že tě nestačí popostrčit a potřebuješ vše na stříbrném podnose není má chyba.
Takže pak můžeš zkoušet co ten export udělá.
Krom toho si vyprošuji to snižování karmy. To že tě nestačí popostrčit a potřebuješ vše na stříbrném podnose není má chyba.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Emaily se nemůžou nikam ztratit, prostě se znova stáhnou z emailový schránky. Přeinstalovával jsem několikrát a vždy bez problémů, jen ta první synchronizace třeba 2000 emailů trvá pár hodin. Samozřejmě musíš používat IMAP místo POP3 a nemazat ty emaily v Outooku, protože pak je smažeš i přímo z webu.
Btw co má společnýho GMail s Outlookem? Já jsem webový rozhraní žádnýho z emailů neviděl už přes rok, Outlook je mnohem přehlednější a mám tam všechny schránky pokupě.
Btw co má společnýho GMail s Outlookem? Já jsem webový rozhraní žádnýho z emailů neviděl už přes rok, Outlook je mnohem přehlednější a mám tam všechny schránky pokupě.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria: Z novu už se z mailu nestáhnout, protože jakmile je otevře v outlocku, tak v přímo v mailu (od volny.cz) už prostě nejsou. Problém je, že jednou z neznalosti dala komprimovat a ty maily se museli obnovit přes nějaký program, který je našel a vrátil zpátky a předtím nebyly absolutně dohledatelný.
Já se ptám přímo vás, protože outlocku moc nerozumím a nepoužívám to. Po chopil jsem, že musím exportovat, jenže když dám exportovat zprávx, tak se mi objeví to v tom obrázku ve spoileru a já to fakt nechci zkurvit.
Jinak jedná se o Win XP s Outlock Expres 6 na Win 8.1
Já se ptám přímo vás, protože outlocku moc nerozumím a nepoužívám to. Po chopil jsem, že musím exportovat, jenže když dám exportovat zprávx, tak se mi objeví to v tom obrázku ve spoileru a já to fakt nechci zkurvit.
Jinak jedná se o Win XP s Outlock Expres 6 na Win 8.1
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě to máte blbě nastavený, normálně u Seznamu i GMailu všechny správy zůstávají v emailu. Komprimovaný emaily jsou obnovit, musíš je dekomprimovat, je to z důvodu, že starý zprávy moc nejsou používaný, tak to ušetří místo.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔