93.91.250.144:27484 (mc.bow-craft.eu)
Ahoj, neporadil by mi někdo, jak bych mohl udělat webový chat? Já vím, je to na dynmapě, ale chtěl bych udělat samostatný chat. Postačí informace jaký mám udělat příkaz, který se má z kódu na webu odelsat na server aby to napsalo: "nick: text" na server (přes JSON). Děkuji moc.
Webový chat
-
apik007
Webový chat

WEB:http://www.netcraft.4fan.cz
Poradil jsem vám? Karma potěší!
Vyzkoušejte minecraft server NetCraft!
-
11xam11
-
MarekBurget
Re: Webový chat
On mysli, že ked z webu napiše, ukaže sa sprava aj na serveri, ked som dobre pochopil 
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
EiraIRC je na bázi IRC, to by ti fungovalo...ale netuším, zda existuje Bukkit verze, takovýdle věci se se programujou pro Forge, na nějakej Bukkit nebo Spigot ti lepší kašlou
Jinak pokud budeš mít něco, co dokáže ze vstupu z php stránky to napsat do chatu, tak potřebuješ posílat cca todle:
Njedřív potřebuješ <form> do kterýho to budou psát, z toho získáš
$player
$zpráva
Pak to musí posílat na server to, aby to generovalo příkaz , kterej bude do konzole psát něco ve stylu /say [Web: $player ]: $zprava
<?php $prikaz = 'say [Web: ' . $player . ']: ' . $zprava;
pošlinaserver($prikaz); ?>
případně tam na to jsou ještě jiný příkazy, tellraw, atd....musíš objevit takovej, kterej ti vyhovuje nejvíc
Jinak pokud budeš mít něco, co dokáže ze vstupu z php stránky to napsat do chatu, tak potřebuješ posílat cca todle:
Njedřív potřebuješ <form> do kterýho to budou psát, z toho získáš
$player
$zpráva
Pak to musí posílat na server to, aby to generovalo příkaz , kterej bude do konzole psát něco ve stylu /say [Web: $player ]: $zprava
<?php $prikaz = 'say [Web: ' . $player . ']: ' . $zprava;
pošlinaserver($prikaz); ?>
případně tam na to jsou ještě jiný příkazy, tellraw, atd....musíš objevit takovej, kterej ti vyhovuje nejvíc
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
Mike8748
plugin JSONAPI, funkce broadcast
stačí poslat zprávu dobře zformátovanou aby vypadala jako zprávy od hráčů v chatu
nebo jde použít i RCON, a použít příkaz MC say, výsledek bude stejnej
tech pluginů by se našlo víc když by to bylo třeba
stačí poslat zprávu dobře zformátovanou aby vypadala jako zprávy od hráčů v chatu
nebo jde použít i RCON, a použít příkaz MC say, výsledek bude stejnej
tech pluginů by se našlo víc když by to bylo třeba