Nic nemáš zvýrazňovat. Prostě ten řádekv souboru plugins.ini, na aktivaci toho VoiceTranscoderu musí být umístěn až za tím řádkem, který aktivuje DPROTO. Nechápu co je na tom tak nepochopitelného, respektive 3 řádky anglickýho textu a 20 příspěvků na to.mons10 píše:Ok chápem ale to "musí byť zvíraznené až za riadkom DPROTEM" kde to nájdem?
otázka
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: otázka
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Dobre. a nachádza sa to v cstrike/addons/amxmodx/configs a tam? alebo v cstrike/addons/metamod?
-- 23 pro 2014, 09:12 --
Zrejme už to chápem. Lenže tak som to robil aj ja ale po reštarte Servera mi neišli meniť mapy. Vždy po zmene mapy sa to laglo.
-- 23 pro 2014, 09:13 --
A teraz keď mi to tam dal Pán Austin tak mi to ide v poriadku.

-- 23 pro 2014, 09:12 --
Zrejme už to chápem. Lenže tak som to robil aj ja ale po reštarte Servera mi neišli meniť mapy. Vždy po zmene mapy sa to laglo.
-- 23 pro 2014, 09:13 --
A teraz keď mi to tam dal Pán Austin tak mi to ide v poriadku.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož se jedná o metamod plugin (jak je psáno autorem), nemůžeš to zapisovat do configu amxmodx, ale do configu metamodu, který je defaultně ve složce cstike/addons/metamod, což je tam tam též napsané...
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Fajn už tomu chápem. Ďakujem
.