Coral Project 93.91.250.132:27373
Zdravím,
vo frakciach ked neni niekto vo frakcíí tak mu to ukazuje že [Wilderness] alebo čo, a mne to trošku vadí.
Neda sa to nejak vypnut ale iba to wilderness?
Config factions sa mi z neznamych dovodov nevygeneroval.
-- 19 pro 2014, 15:07 --
Odmeňujem K+
Frakcie
- DenOwq
- Věk: 28
Re: Frakcie
Za prvé se nauč používat tlačítko EDIT, někdy se ti může stát že se ti udělá double post za který můžeš dostat i varování.
Za druhé se nauč používat slovník který máš doma nebo používej google translator (překladač) když by sis vyhledal to slovo tak víš že to je "divokost" (https://translate.google.cz/#en/cs/Wilderness) což znamená že odcházíš z nějaké oblasti frakce.
Za třetí se nauč hledat zde na fóru, config se vygeneroval ve složce který plugin potřebuje, ANO správně je to mcore(Massive core) který určitě ve složce ./plugins najdeš.
Teď odpověď, ano v configu se to dá vypnout.
Za druhé se nauč používat slovník který máš doma nebo používej google translator (překladač) když by sis vyhledal to slovo tak víš že to je "divokost" (https://translate.google.cz/#en/cs/Wilderness) což znamená že odcházíš z nějaké oblasti frakce.
Za třetí se nauč hledat zde na fóru, config se vygeneroval ve složce který plugin potřebuje, ANO správně je to mcore(Massive core) který určitě ve složce ./plugins najdeš.
Teď odpověď, ano v configu se to dá vypnout.
Muhahha.
-
MarekBurget
... Akože to je napisane pred menom, no prepač.. ja to tam nechcem. maš furt nejaky problem ty ..... !!!!
Ma važne se**š.
Chcem pomoc, nie kritizaciu. Dakujem.
Ma važne se**š.
Chcem pomoc, nie kritizaciu. Dakujem.
- Frank_ACE
- DenOwq
- Věk: 28
Jak jsem psal znamená to divokost = volný, nemá frakci. To na tom nemění že jsem ti napsal jednoduché body jak vše zjistit.
Muhahha.