Ahoj, je tady někdo schopný pluginář, který by mi byl schopen vytvořit po případě sehnat a nastavit nějaký plugin? Předem děkuji moc
Minecraft Plugin
- krystofoxik
Minecraft Plugin
Server: Creative_Ultimade_Craft (minecraft) IP:PORT 93.91.250.119:27432
Ahoj, je tady někdo schopný pluginář, který by mi byl schopen vytvořit po případě sehnat a nastavit nějaký plugin? Předem děkuji moc
a prosím, koho toto téma nezajímá, prosím nepiš mi
Pche, hlavně mě zase ne**rte sr***y do obličeje 
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minecraft Plugin
a) pojem nejaky plugin je moc siroky pojem 
b) pluginari tu jsou, ale jen za dekuji ti nic vytvaret nebudou.
c) z bodu A a B vyplyva ze se musis vice rozepsat
d) pls nepouzivej necitelne barvicky ve foru.
b) pluginari tu jsou, ale jen za dekuji ti nic vytvaret nebudou.
c) z bodu A a B vyplyva ze se musis vice rozepsat
d) pls nepouzivej necitelne barvicky ve foru.
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
-
MarekBurget
Keby si chcel, tak
ti nastavim server ako na základ,
dam tam najzakladnejšie pluginy, a ešte dodatočne keby si chcel.
Aj PEX (permissions ex)
Sorry no zadarmo dnes nič nenajdeš, tak za toto by bolo cca 25-50 kreditov na FH, podla toho čo by si chcel upravit,preložit, alebo pridat.. atd..
ti nastavim server ako na základ,
dam tam najzakladnejšie pluginy, a ešte dodatočne keby si chcel.
Aj PEX (permissions ex)
Sorry no zadarmo dnes nič nenajdeš, tak za toto by bolo cca 25-50 kreditov na FH, podla toho čo by si chcel upravit,preložit, alebo pridat.. atd..
- DenOwq
- Věk: 28
- Dart
Proc zase zaklada server nekdo kdo neumi ani klikat na tlacitka download u pluginu a nahravat je na FTP?
-
MarekBurget
Dart:
Každý chce mať server, byť pánom niekde!
A načo maš ty server? (ak ho maš)
tiež si nepoznal skoro nič? Nie?
Ja som tiež tak začinal, a teraz? neviem čim mam začat na naboroch pretože toho viem oveľa viac!
Nechlubím sa tým , ale iba hovorím, že skusenosti nabereš iba ak máš kde tie skusenosti sa naučiť!
Každý chce mať server, byť pánom niekde!
A načo maš ty server? (ak ho maš)
tiež si nepoznal skoro nič? Nie?
Ja som tiež tak začinal, a teraz? neviem čim mam začat na naboroch pretože toho viem oveľa viac!
Nechlubím sa tým , ale iba hovorím, že skusenosti nabereš iba ak máš kde tie skusenosti sa naučiť!
- Dart
Já svůj server mám protože mě to baví a je to zábava zdarma pač se zaplatí sám. Díky bezkonkurenčnímu webshopu a webu. Vypovídá o tom místo v žebříčku na czech-craft.eu.
To že toho se svým 30ti slotovým serverem víš víc než já si nabral kde? Vždyt nemáš ani svůj web a kdybys měl tak max. přes wordpress. Opravdu nehoráznost kolik dětí sem píše.
To že toho se svým 30ti slotovým serverem víš víc než já si nabral kde? Vždyt nemáš ani svůj web a kdybys měl tak max. přes wordpress. Opravdu nehoráznost kolik dětí sem píše.
-
Weizen
- Kontaktovat uživatele:
Blacku měl by jsi si do podpisu dát..
Pořád jenom hejt tak to má bejt.. Pořád jenom hejt tak to má kurva bejt !
Pořád jenom hejt tak to má bejt.. Pořád jenom hejt tak to má kurva bejt !
-
BigVictorio
Dart a čo je to za nehoráznosť čo tu predvádzaš
A čo ked niekto nevie urobiť Webstránku ?!
A prosímta ked si taký múdry tak mi ukáž tvoj web ?!
Aha hned si ho pozrem a to že Tam máš CMS PHP-Fushion to je uplne niečo iné ako Wordpress
A aj tak Dost ludí nepoužíva wordpress len kvoli tomu že je jednoduché ovládanie ale kvoli podpore pluginov a ako si ten web može spestriť
A prosímťa ked tu chceš múdrovať o tom aký je WordPress zlý tak najprv si urob web cez čistý kód a potom hovor čo je zlé ( P.S.. PHP-Fushion je horší ako WP takže neviem čo tu riešiš)
Vieš nie všetko sú deti .Ale nájdu sa aj ludia čo potrebujú proste pomocť
A čo ked niekto nevie urobiť Webstránku ?!
A prosímta ked si taký múdry tak mi ukáž tvoj web ?!
Aha hned si ho pozrem a to že Tam máš CMS PHP-Fushion to je uplne niečo iné ako Wordpress
A aj tak Dost ludí nepoužíva wordpress len kvoli tomu že je jednoduché ovládanie ale kvoli podpore pluginov a ako si ten web može spestriť
A prosímťa ked tu chceš múdrovať o tom aký je WordPress zlý tak najprv si urob web cez čistý kód a potom hovor čo je zlé ( P.S.. PHP-Fushion je horší ako WP takže neviem čo tu riešiš)
Kód: Vybrat vše
Opravdu nehoráznost kolik dětí sem píše.- Dart
PHP-Fusion to není jen sem převzal vzhled designu a naimplementoval do vlastního systému. Koukni na HTML zdroják, že se neshoduje se strukturou PF... Sry za OT ale na tohle se nedalo nereagovat.