web shop
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: web shop
Musím, protože po dobrým to jde v několika případech a né, když je tu stejný "problém" alespoň tak 50x (myšleno ty nepovolené koncovky). 
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
- Věk: 36
Ale jo, tady to šlo taky po dobrym, automaticky to uploadnul na net, takže žádný zdržení 
Akorát příště zvolit lepší úložiště, musel jsem to stáhnout až doma kvůli dvoum pr*elim reklam přes který se mi ten web nepovedlo na mobilním netu načíst :/
Akorát příště zvolit lepší úložiště, musel jsem to stáhnout až doma kvůli dvoum pr*elim reklam přes který se mi ten web nepovedlo na mobilním netu načíst :/
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Není jednodušší změnit koncovku na .txt nebo .log ?
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- gogo123123
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Problém nemusí být v mobilním netu, záleží na čem to zobrazíš... mobilní net na notebooku je v pohodě, ale mobilní net na mobilu už u složitých stránek nikoliv.zdenda204 píše:Ale jo, tady to šlo taky po dobrym, automaticky to uploadnul na net, takže žádný zdržení
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit