Terraria - Im back!

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Tituss
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Terraria - Im back!

#1 Příspěvekod Tituss » 01 pro 2014, 07:00

Ahojte dneska som si asi po dvoch-troch rokoch zakupil znova terraria server mozno si ma niektorý pamätáte ak ste u mna v minulosti hravali uz som jeden server raz mal zo začiatku terrarie denne tam bolo cca 20-30ludi no teraz je to vážne uz asi 2 alebo až 3 roky dozadu spet. Terrariu som absolútne prestal sledovať takže od verzie 1.11?myslím že niečo vtedy take boli o Terre nemam ani šajnu a co som vedel som uz zabudol.
Mam teda otázky, kupil som si server co teraz? Mam skúsenosti aj s MC to si ako tak pamätám je na terru nieco ako bukkit? tekkit? a pod.?
Kde stiahnem nejaké mody na najnovšiu verziu hry?
A ktorý je ten základný mod bez ktorého server nemôže fungovať? niečo ako ten bukkit na MC a pod.
A aké ďalšie mody mi odporucite?

Tento krát neplánujem žiaden veľký projekt, je to len pre pár starých známych ( na fb mam skupinu s asi 140ludmi) tak by som chcel spravit pre nas, pre zábavun nejaký slusny server.
Bol by niekto ochotný poradit ohladne administrácie serveru? Budem vďačný, pripadne sa za "konzultácie" odmenim kreditmi ak by mal niekto skusenejsi záujem o normálny pokec tak napis PM a môžme pokračovať na FB chate :) budem ale vďačný aj za komenty pod príspevok. Ďakujem (po tej dobe som vážne na všetko zabudol)
Aktualne sa po osmich rokoch hostovania MC snazim uzivat Valheim privatny server

DenOwq
Věk: 28

Re: Terraria - Im back!

#2 Příspěvekod DenOwq » 01 pro 2014, 16:40

Nejedná se o podporu se serverem, přesouvám do offtipicu.
Muhahha.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“