Server: 93.91.240.128:27788 (pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")
Zdravím v essentials si můžete nastavit jaily, to mi máme nastavené, ale když tam chceme portnout hráče pomocí /togglejail napíše to "You may not jail this person", nevíte co s tím? Díky
Pravděpodobně se pokoušíš uvěznit někoho z Adminů.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi. Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
Musíš mít něco s permissions nejspíš. Pokud vím, tohle to píše jen, pokud jsou adminem.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi. Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
Vážně pochybuji, že bych lezl do zdrojového kódu pluginu, když ani neumím Javu. Pokud ho nechceš mít nebo nemáš, nevím čím to je, maximálně, že by byly OP. Ale o tom by jsi asi něco věděl, takže příčinu asi nezjistím.