Rust
- Atimaster
- Věk: 46
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rust
Tak oxmin nejede ani mě na serveru a vůbec žádný plugin, musím zjistit, co se stalo. Díval jsem se ti do nastavení a máš vše v pořádku, chyba není u tebe, prostě pluginy nefungují. Zkusím to zjistit, jestli tedy někdo neví proč.
-
Aha..hmm..tak zatim moc diky..budu tu kolem 12.
- Atimaster
- Věk: 46
- Kontaktovat uživatele:
Tak na fóru jsem nenašel nic, proč by to nemělo jet, vše je aktuální, pak vidím, že by mohla být chyba někde u FH, bo opravdu jsem nic nenašel, zkusíme nechat vyjádřit pana Smexhy, jestli něco neví.
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy čo som mal server zaplatený (asi pred týždňom/dvoma) mi to šlo. Otázka je, nefunguje ti mod, alebo plugin...? V podstate tam máš taktiež logy, podľa ktorých sa to dá zistiť keďže konzola je nefunkčná.
-
aha..pane jo..koukam ze jsem si ten server vzal v pravou dobu:( a to stema logama udelam jak?
Takze dokud se to nerozchodi tak se neda delat nic,ze?potreboval jsem aspon rozchodit welcom message,starter kit a seznam hracu..aby to tam nebylo tak mrtve:(
Takze dokud se to nerozchodi tak se neda delat nic,ze?potreboval jsem aspon rozchodit welcom message,starter kit a seznam hracu..aby to tam nebylo tak mrtve:(
-
- Kontaktovat uživatele:
Ako som písal, záleží len na tom v čom je problém, horšie bude, ak to je modom. Skús ísť v roote do zložky Release>logs a hoď sem čo v tých súboroch je do code a spoileru.
-
A kde myslis? V CP ? Nebo kde to najdu?
Navic se mi zacal vypinat komp, asi zdroj:(
-- 02 lis 2014, 12:52 --
Budes mi to muset prosim napsat do podrobna.nepochopil co presne chces a kde to mam hledat.
Navic se mi zacal vypinat komp, asi zdroj:(
-- 02 lis 2014, 12:52 --
Budes mi to muset prosim napsat do podrobna.nepochopil co presne chces a kde to mam hledat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hneď ako sa pripojíš na FTP, či už z control panela alebo z nejakého iného programu ktorý to dokáže, v koreňovej zložke (root) nájdeš tú cestu priečinkov ako som napísal hore.
-
Pres CP v release neni oc me zadas.a nebo ti nerozumim:(
-- 02 lis 2014, 13:38 --
V relase mam jenom slozku rustdedicateddata a pak nejaky steamovy papiry:) tak jsem bud spatne nebo nevim.a nerozumim co si myslel "do code a spoiler"?
-- 02 lis 2014, 13:38 --
V relase mam jenom slozku rustdedicateddata a pak nejaky steamovy papiry:) tak jsem bud spatne nebo nevim.a nerozumim co si myslel "do code a spoiler"?