Ahoj chcem sa spýtať či by nemal niekto funkční Annihilation plugin samozrejme nechcem to zadarmo
Annihilation Ponuka
-
SamuelPM
Annihilation Ponuka
93.91.250.136:27475
Ahoj chcem sa spýtať či by nemal niekto funkční Annihilation plugin samozrejme nechcem to zadarmo
keď niekto ma nejaký plugin ktorý je funkční a je dobrý tak mi tu napíšte pridám si vás na skype takže ďakujem za skore info
)
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
-
SamuelPM
Re: Annihilation Ponuka
chcem sa spýtať kde si ho tam mam kupiť ? ten Anni plugin
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
-
SamuelPM
Re: Annihilation Ponuka
ok takže ja so ten plugin kúpil tam nastavím mapu cez /anni mapbuilder ale chcemsa spítať ako to je tam z kits ma tam zložku ale neviem ako ešte ? ale jak je tam aj /vote alebo ? aha ok už som zistil ako to je s kits chcem sa spítať bola tam este jeden plugin annihilationkitselector ale nejak neviem chcem sa spýtať ako prídam nejaký kit ?? viem že to je niečo v jave ale ako fakt ? dik
lebo ten plugin na zakladne kity nejak nefunguje ten AnnihilationKitStart
a ešte neviem ako tam mam ten svet dať lebo viem že ho mam nastavovat v anni mapbuilder ale najpv ho tam musi dat viem je tam zložka worlds v plugine dam tam napr canyon mapu v zložke a nič dik za info
lebo ten plugin na zakladne kity nejak nefunguje ten AnnihilationKitStart
a ešte neviem ako tam mam ten svet dať lebo viem že ho mam nastavovat v anni mapbuilder ale najpv ho tam musi dat viem je tam zložka worlds v plugine dam tam napr canyon mapu v zložke a nič dik za info