Změna jmen BOTů
-
Gangsters
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna jmen BOTů
lidi aaa ja vas picnu ... mrknu se na to pozdeji

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ok, takže já zkusím, už jsem nahrál EventScripts a dám tam ty boty, tk uvidím, jestli to bude stát za to, nebo jestli to dám pryč...
Hm, takže jsem to udělal, nastavil, nakonfiguroval - už mají jména R-Zone|Chetaer
Ale mám problém, nefunguje jim ping, nastavil jsem ho na 1 a ping v rozmezí 25 - 75ms!, ale stále tam mají ping BOT
Hm, takže jsem to udělal, nastavil, nakonfiguroval - už mají jména R-Zone|Chetaer
Ale mám problém, nefunguje jim ping, nastavil jsem ho na 1 a ping v rozmezí 25 - 75ms!, ale stále tam mají ping BOT
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Gangsters
- Kontaktovat uživatele:
rb_ping 1
rb_minPing 25
rb_maxPing 100
Skuz toto napsat na server pokud tam budeš mít boty pokud to nepujde tak tam bude nějaká chyba
rb_minPing 25
rb_maxPing 100
Skuz toto napsat na server pokud tam budeš mít boty pokud to nepujde tak tam bude nějaká chyba
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý, nefunguje mi to
Ale nevadí, vyřešil jsem to pomocí pluginu pro SM Bot_ping
Ale moji boti sou lageři, dal jsem jim ping 500 - 800 
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Gangsters
- Kontaktovat uživatele:
Dobře ty
oks hlavně že to jede 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
JJ, jde, ale ještě bych potřeboval jednu věc, a to, jestli by šlo změnit i Čas připojení, protože mají -1s a podle toho to jde poznat, jeslti bude i tohle, tak to budou opravdový fake hráči...

- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
evnts ee, žrout procesoru
do sm bot ping
uprava Botprofile.db
do server.cfg
bot_prefix "eFoxcz.com |"
nicky mích botů: Swamp45, marmelade, Omgfire, Swifty, dark_lord, Noir77, BigDog a mrtě dalších
do sm bot ping
uprava Botprofile.db
do server.cfg
bot_prefix "eFoxcz.com |"
nicky mích botů: Swamp45, marmelade, Omgfire, Swifty, dark_lord, Noir77, BigDog a mrtě dalších
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Já mám názvy BOTů jako členů klanu, aby to vypadalo jako fake hráči, proto bych ještě potřeboval ten Fake Connection Time 

-
Gangsters
- Kontaktovat uživatele:
Chosse odakzuješ furt jen na efox
ja osobně nejsem spokojen z efox z důvodu toho že majtel jsi to neumí dat do pořádku jinak na serverch u nich ani 1 antihack... ne že bych to skoušel ale znám magory co utočí na různé servry.... (Lagerem rconem či jiným)) ....... (a event.. sice brzdí server ale servry 100tick to utahnou v pohodě
)) (viděl jsem server ftp (zombie a kolem 960 pluginu měly ..) na každou pi..... prostě vše ale server se skoro nesekal... pruměr hraču bylo kolem 15+) no prostě event není nejlepší ale je na něj spolech .. jinak ti Boti se chovou ji jako živi
pišou do chetu a vše supr plugin jen třeba ho dat do cz 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ale chápeš, že je mi úplně na hovno, když se budou chovat jako lidi, když mají v Server Info - 1s? To mi asi nikdo nesežere, že?
Už hledám, ale pořád nemůžu nic najít...
Abych se zastal eFoxu, tak já mám taky jenom KAC a nic víc nepotřebuji, i když možná že v budoucnu také něco přidám, protože teďka jsem dal jednomu blbečkovi perma a pak mi najednou spadl server a připoj si znovu, říkám náhoda, dostal perma znova, zase spadl server - po třetí jsem mu dal perma na Steam ID, IP i Nick a už se neobjevil
Abych se zastal eFoxu, tak já mám taky jenom KAC a nic víc nepotřebuji, i když možná že v budoucnu také něco přidám, protože teďka jsem dal jednomu blbečkovi perma a pak mi najednou spadl server a připoj si znovu, říkám náhoda, dostal perma znova, zase spadl server - po třetí jsem mu dal perma na Steam ID, IP i Nick a už se neobjevil

Zpět na „Counter-Strike: Source“