93.91.250.146:27494
Dobrý den, stáhl jsem si tento addon na residence - http://www.curse.com/bukkit-plugins/min ... escription - plugin ve hře funguje, jen je problém, že nevím jak nastavit item, kterým budu označovat velikost, aneb plochu té residence.. prosím o radu, díky moc
Residence addon
-
Nlifucet
Residence addon
Naposledy upravil(a) Nlifucet dne 25 říj 2014, 20:05, celkem upraveno 1 x.
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Re: Residence addon
Aký addon? Posla si odkaz na samotný plugin Residence.
-
Nlifucet
jéj sakra, místo "addon" mělo být plugin
-- 25 Oct 2014, 19:21 --
Má někdo s tímhle pluginem prosím zkušenost? jak určím item pro označování plochy residence? nebo jak určím vlastně limity těch residencí a tak.. ja se v té angličtině co tam mají nevyznám
-- 25 Oct 2014, 19:21 --
Má někdo s tímhle pluginem prosím zkušenost? jak určím item pro označování plochy residence? nebo jak určím vlastně limity těch residencí a tak.. ja se v té angličtině co tam mají nevyznám
-
DoMin0o
V configu vyhrabej tento řádek:
Ehm.. Je to 8. až 11. řádek pokud tam máš ty "komentáře" přes: "#" pokud tam nemáš ty komentáře, tak je to řádek 3. a 4.
SelectionToolId: ### znamená ID předmětu, kterým budeš označovat oblast rezidence
InfoToolID: ### znamená ID předmětu, kterým budeš zjišťovat informace o rezidenci.
Kód: Vybrat vše
SelectionToolId: 290
# This determins which tool you can use to see info on residences, default is String.
# Simply equip this tool and hit a location inside the residence and it will display the info for it.
InfoToolId: 287
Ehm.. Je to 8. až 11. řádek pokud tam máš ty "komentáře" přes: "#" pokud tam nemáš ty komentáře, tak je to řádek 3. a 4.
SelectionToolId: ### znamená ID předmětu, kterým budeš označovat oblast rezidence
InfoToolID: ### znamená ID předmětu, kterým budeš zjišťovat informace o rezidenci.
Moje sepsané návody:
Cinema (Instalace, Použití, Informace o pluginu, Funkce, Vysvětlení)
Další sepíšu na žádost, popř. co mě napadne..
Cinema (Instalace, Použití, Informace o pluginu, Funkce, Vysvětlení)
Další sepíšu na žádost, popř. co mě napadne..
-
Nlifucet
Mockrát díky
mám ještě jeden dotaz - jako majitel serveru bych chtěl mít případnou kontrolu nad residencí která i není moje - samozřejmě v krajních případech - například když hráč koho jsou residence je permanentně zabanovaný, aby místo jeho residence, si tam udělali pozemek jiní.. a podobně, bylo by to tedy nějak možné nastavit?
- DenOwq
- Věk: 29
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Alebo mať na to priradené permissions