Knife Shop plugin

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
slavo77

Knife Shop plugin

#1 Příspěvekod slavo77 » 29 zář 2014, 01:18

Server:109.74.146.22:27489
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=231790
knifeshop_v06
Používa niekto na svojom serveri plugin na nožiky ? Ked ano tak ktory? Pretože jedna sa mi o to, že je viac verzii a hladam verziu ktorta funguje lepšie ako tá na ktoru som dal link vyššie.

Chyba tomu par detailov k dokonalosti ,napr. odstranenie kreditov, pridanie default nožika,odstranit potrebu opatovneho kupenia nožika kde po smrti vam skin zmizne a musite kupit skin znovu. ..
Ten plugin sa da upravit ale v zdrojovom kode sa moc dobre nevyznam tak hladam niekoho kto má už upraveny plugin alebo by pomohol z upravou tohto pluginu
Na viac serveroch som si všimol ze maju plugin upraveny alebo asi inu lepšiu verziu .Hladal som kade tade a nič som nenašiel :/ Vie mi niekto pomoct či poradit v tomto smere?

Za kazdu radu Dakujem.

Klaun

Re: Knife Shop plugin

#2 Příspěvekod Klaun » 29 zář 2014, 16:08

Mám ten samý problém,Kazdé kolo po zakoupeni noze se mi knife zmeni na karambit coz neni dobře.Osobně by me stacilo odstranit tento muj problem.. Jinak mi plugin vyhovuje.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Mysteria » 29 zář 2014, 17:06

Pokud vím, tak ta "lepší" verze by měla být dostupná v SM donor sekci (sekce pro ty, kteří poslaly $$$ na vývoj SM). Samozřejmě je to bez záruky, né že si tam koupíte přístup a pak mě budete obviňovat, že to tam není. :)

Klaun

#4 Příspěvekod Klaun » 29 zář 2014, 17:09

Jine reseni neni ? co se tyka treba toho meho problemu ?

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Mysteria » 29 zář 2014, 18:12

No tak samozřejmě můžeš si to upravit sám, nebo si zaplatit privátního kódéra, co ti to upraví. Ale tam počítej tak 10$, za míň ti kvalitní lidi z AlliedModds komunity dělat nebudou. :)

slavo77

#6 Příspěvekod slavo77 » 29 zář 2014, 20:01

kamo upravime si to sami :mrgreen: hned jak budem mat čas tak sa dotoho pustim. Neviete niekto v akom jazyku je to pisane?
a ten plugin z platenej sekcie sa musi dat niekde zohnat inou cestou :?
Ja som si zatial nastavil kredit na 1000 takze mozu noziky kupovat neobmedzene , a v zdrojaku som našiel jednu cast kde sa daju upravit ceny nozikov , no ten karambit som este nenasiel.
Ale napadlo ma nedame hlavy dokopy a neskusime to upravit viacerí ? Predsa len dva nebo tri lidi udelaji vic jak jeden . ja som cely den v praci a čas mam fakt len na večer a o vikendu :ugeek:

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“