Novy server CS:GO a par otazok

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
slavo77

Novy server CS:GO a par otazok

#1 Příspěvekod slavo77 » 21 zář 2014, 10:46

Server:109.74.146.22:27489
Zdravim mam par otazok potreboval by som len nasmerovat kedze som tu len novy platiaci zakaznik a nemam moc skusenosti z nastavovanim servera pre cs:go
1.nezobrazuje sa mi spravne text v console vid. obrazok 1 ale tento problem mame asi všetci od posledneho updatu.. da sa to nejako riešit?
2.pluginy by som chcel iba vote system a nejaky rank + voice all ked poznate niečo dobre stači ma len nasmerovat .
3.potrebujem zablokovat zbrane zatial som to poriesil tak ze v scriptoch som zmenil nazov napriklad weapon_awp.txt na banweapon_awp
ale chcel by som nastavit napriklad 1 awp na team treba na to plugin?
6Ešte ma zaujima kde sa vpisuju značky servera vid obrazok 2.

Za kazdu radu vam budem nesmierne vdacny !

Edit:našiel som GameVoting 1.5 https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=193643
no prikaz gv_enable_plugin "1" mi nefunguje všetko som nakopiroval podla navodu ale ten plugin neviem spustit :(
Přílohy
2.jpg
2
2.jpg (256.91 KiB) Zobrazeno 5877 x
consola.jpg
1
consola.jpg (123.52 KiB) Zobrazeno 5877 x

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy server CS:GO a par otazok

#2 Příspěvekod Mysteria » 21 zář 2014, 13:12

1) Moje konzole vypadá stejně jako předtím. Ale to bude maximálně klientskej problém ne serverový.
2) V doplňkových službách si nainstaluj HlStastX:CE, lepší rankovací systém není. Na to votování je dobrý ten plugin, který jsi si našel (jak píšeš, že ti nejde rozchodit).
3) Weapon Restrict - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=950174
4) sv_tags v souboru server.cfg

Co se týká nefunkčnosti toho pluginu, co ti vypíše, když dáš do konzole v CP postupně tyhle příkazy: meta version sm version a sm plugins list?

slavo77

#3 Příspěvekod slavo77 » 21 zář 2014, 13:46

Ahoj velmi pekne dakujem za reakciu !!!
1.moja konzola sa zmenila od posledneho updatu hry myslim konzolu hernu aj viac kamaratom sa to zmenilo neviem ako to dostat do povodneho stavu :/ ten text je ako keby menši a neni čitatelny ...

2.HLstats som nainštaloval cez doplnkove sluzby hotovo :) ako ho použit? Ten plugin na votovanie čo som našiel stači len nakopirovat tie subory? lebo čo som našiel k nemu nejake konzolove prikazy napriklad gv_enable_plugin "1" - Enable or disable plugin tak ked ten prikaz napisem do konzoli v hre tak sa nič nedeje :( možno to robim zle v tomto potrebujem poradit asi helpnut.

3. skusim stiahnut zatial to nieje prioritne dolezite .

4 super :) už viem pridavat značky dakujem pekne !!!

meta version
Metamod:Source version 1.10.3-dev
Built from: https://github.com/alliedmodders/metamo ... it/679deca
Build ID: 918:679deca
Loaded As: Valve Server Plugin
Compiled on: Jun 24 2014
Plugin interface version: 15:14
SourceHook version: 5:5
http://www.metamodsource.net/
----------------------------------------------------
sm version
SourceMod Version Information:
SourceMod Version: 1.6.2-dev+4568
SourcePawn Engine: SourcePawn 1.2, jit-x86 (build 1.6.2-dev+4568)
SourcePawn API: v1 = 4, v2 = 6
Compiled on: Sep 12 2014 09:29:38
Built from: https://github.com/alliedmodders/source ... it/3923177
Build ID: 4568:3923177
http://www.sourcemod.net/
-----------------------------------------------------
sm plugins list
[SM] Listing 18 plugins:
01 "Gamevoting" (1.5b) by Neatek.ru
02 "Basic Commands" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
03 "Basic Comm Control" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
04 "Client Preferences" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
05 "Sound Commands" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
06 "Admin Help" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
07 "Basic Votes" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
08 "Anti-Flood" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
09 "Admin Menu" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
10 "Basic Chat" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
11 "Admin File Reader" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
12 "Fun Votes" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
13 "Basic Info Triggers" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
14 "Nextmap" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
15 "Player Commands" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
16 "Fun Commands" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
17 "Reserved Slots" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
18 <Error> "Basic Ban Commands" (1.6.2-dev+4568) by AlliedModders LLC
Load Errors:
Basic Ban Commands: Error detected in plugin startup (see error logs)

-- 21 zář 2014, 13:03 --

Ešte sa chcem spytat prečo mi nejde mapa de_inferno_se ? nastavil som si ju v CP/spusteci parametry
ked sa pripojim na server tak hodi tuto chybu vid obrazok
Přílohy
inferno.jpg
de_inferno_se
inferno.jpg (43.43 KiB) Zobrazeno 5860 x

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 21 zář 2014, 14:11

Konfigy pluginů se ti v 99% případů automaticky vygenerují do csgo/cfg/sourcemod/nazev_pluginy.cfg, takže si to ponastavuj tam. Normálně tenhle funguje tak, že na serveru napíšeš votekick nebo voteban do chatu a zobrazí se ti takový to menu s výběrem hráče. Samozřejmě, když jsi na serveru sám tak to fungovat nebude.

Co se týká tý chyby, tak ta je v celku jasná, na klientu máš jinou verzi mapy než na serveru a nemůžeš se připojit. Takže smaza tu mapu v klientovi, měla by se ti automaticky stáhnout ze serveru.

slavo77

#5 Příspěvekod slavo77 » 21 zář 2014, 14:28

konfig k vote pluginu tam mam a hned v prvom riadku je
// Enable or disable plugin.
gv_enable_plugin "1"
predpokladam ze je zapnuty ked je tam 1 ? a všetky nastavenia ohladom tohoto pluginu sa nastavuju len v jeho konfigu ?
Nemusim aktivovat plugin v konzole hry?
Teraz som mal na serveri 3 hračov a ten vote system nejde napišem votekick nedeje sa nič ked napišem /votekick napiše mi hlašku [SM] you do not have access to this command

Vymazal som mapu v zlozke z hrou ako si mi poradil ale teraz mi piše pre zmenu missing map atd...
Tu mapu mi zo serveru nestiahlo , nebude to tym ze nemam nastaveny ten fastdownload?

skúšam stiahnut celu hru nanovo zo steamu snad ta mapa už pojde aj ta konzola normalne :(

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 21 zář 2014, 15:21

Jo, jednička znamená zapnuto, nula vypnuto. /votekick je adminskej příkaz, a protože nemáš na serveru admina, tak ti ho nedovolí použít, hráčský příkazy jsou normálně votekick.
Můžeš se ještě podívat do složky addons/sourcemod/logs jestli tam je nějakej soubor s názvem errros_datum.log, pokud jo, tak ho sem zkopíruj, pokud ne, tak ti všechno funguje správně.

slavo77

#7 Příspěvekod slavo77 » 21 zář 2014, 15:36

Logy tam nemam žiadne . no lenže aj ked som mal na serveri hračov boli sme tam dokopy 4 tak kazdy pisal votekick a nešlo to :( V configu na Vote plugin mam
/ Need players for enable plugin (def: 8). Default: "8"
gv_need_players "2"
nastavil som 2 takže ten plugin by mal fungovat pri 2 hračoch lenže nejde ,,
-------------------------------------------------------------------------------------
K tej mape nestiahlo mi ju automaticky zo servera , musel som ju stiahnut zo servera manualne cez ftp a prekopirovat do klienta hry v PC .
Pride mi to trošku blbe čo ked sa to stane aj hračom čo sa budu pripajat na server ? nemožem to mat niekde zablokovane? Z inych serverov bezne stahuje mapy ale z mojeho mi to mapu nestiahlo ...
----------------------------------------------------------------------------------------
Voice all sa nastavuje pluginom? či je na to nejaky prikaz do server.cfg?

Dakujem za pomoc a tvoju ochotu !!

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Mysteria » 21 zář 2014, 16:37

Pokud tam nemáš žádnej error log, tak to musí být jenom v configu, proč se to nezobrazuje. Zrovna tenhle plugin jsem před 3 dnima nastaovval jinde a fungovalo to bez problémů.
Voce pro všechny je sv_alltalk 1 v server.cfg, co se týká těch map, máš nastaveno na serveru v server.cfg sv_allowdownload 1 a sv_allowupload 1 a u klienta cl_allowdownload 1 a cl_allowupload 1?

slavo77

#9 Příspěvekod slavo77 » 21 zář 2014, 16:54

sv_allowupload 1 som na serverovom cfg nemal no i tak to mapu nestiahne.
V kliente mam aj upload aj download 1 no mapu mi to nestiahne ako uz som v koncoch :cry:
Ked si instaloval ten plugin možeš mi napisat tvoj presny postup ? či som postupoval podobne ?
Alebo keby som ta poprosil či by si sa mi nepozrel na moje FTP či to ma spravne nastavene ja už fakt neviem čo s tym mam robit :/ už som pisal aj na podporu vytvoril som ticket .
Edit:
Na podpore mi zistili ze som mal nejaku chybu v plugine a ze ju opravili no ten vote plugin nejde nadalej ...
mapy mi nestahuje tiez , ze mam skusit fast download lenze len zlozka z mapami ma 3GB .... To mam koli serveru este riešit hosting ?
Hosting na fakeheda co mam zdarma k cs:go serveru ma len 250mb čo je fakt užitočne .
Od rana sa tu stým kašlem a plugin som nerozbehol a mapy mi nestahuje stale asi mi ten server nepojde normalne :|

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Mysteria » 21 zář 2014, 18:55

Tohle je totiž základní problém většiny lidí. Koupí si nějaký server, nic o tom neví a pak by ho nejradši chtěli celej nastavit. Bohužel nastavování serveru není co, co zvládneš za den, to chce prostě pár týdnů minimálně. :)

Co se týká FastDL, ano k tomu potřebuješ hosting, protože tak to funguje, místo ze serveru se to stahuje z webhostingu, kde není omezená rychlost. Pokud ti nestačí kapacita od FH, tak si založ někde free hosting a dej to tam - například Endora. Návod máš tady => http://www.fakaheda.eu/fast-download-cs ... -cod4-cod5

Co se týká toho stahování map, tak základní mapy z CSGO to nejspíš nestahuje, proto se ti ji to nesnaží stáhnout, u "neoriginálních" map to fungovat bude. Teď jsem se tam zkoušel napojit a bezproblémů mi to inferno prošlo. Co se týká toho votekicku, hod sem celej jeho cfg ne jenom část.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“