IP: 93.91.250.119:27414
Takze chcem sa spytat dal som na server mypet plugin a peta si mozem ochocit iba ja (admin) ale hraci nemozu poradite ako spravim aby si ich mohli ochocovat aj ostatny hraci ? Permissions mam nastavene ale aj tak im to nejde, zoberú si lano zabijú s nim moba a nic
Mypet nefunguje
- Rupynator
Re: Mypet nefunguje
1. Proč zakládáš další topic o tom samém problému?
2. V předchozím topicu jsem ti pomohl.. kdybys to udělal správně, tak to funguje.
2. V předchozím topicu jsem ti pomohl.. kdybys to udělal správně, tak to funguje.
Nezapomeň odměnit karmou ty, kteří ti pomohli vyřešit problém.
-
urobil som to dobre ale proste zoberu laso zabiju s nim prasa alebo pigzombie a nic :/
- Rupynator
Tihle mobové jdou ochočit:
http://mypet.keyle.de/doku.php?id=en:mobtypes
Jen klikni levým tlačítkem myši s lasem a mělo by ho to ochočit.
Co se týče zápisu permisí, ty jsem ti dal dobře a pokud jsi vše udělal, jak jsem ti napsal, mělo by to fungovat na 100%. Pokud ne, ať mě prosím někdo opraví.
http://mypet.keyle.de/doku.php?id=en:mobtypes
Jen klikni levým tlačítkem myši s lasem a mělo by ho to ochočit.
Co se týče zápisu permisí, ty jsem ti dal dobře a pokud jsi vše udělal, jak jsem ti napsal, mělo by to fungovat na 100%. Pokud ne, ať mě prosím někdo opraví.
Nezapomeň odměnit karmou ty, kteří ti pomohli vyřešit problém.
-
videl som ze pet sa da aj napisat na cedulku a hraci ho nemusia chytat poradis ako pokial vies ?
-- 15 zář 2014, 12:43 --
chcel by som sa spytat viete mi poradit ako spravim na cedulky mypet ? len aby klikli na tlacitko pod cedulkou a hraci by hned peta dostali
-- 15 zář 2014, 12:43 --
chcel by som sa spytat viete mi poradit ako spravim na cedulky mypet ? len aby klikli na tlacitko pod cedulkou a hraci by hned peta dostali
- Přílohy
-
- 2014-09-15_13.43.26.png (199.17 KiB) Zobrazeno 2979 x