zdarec, přikládám sem pár fotek... jsou to fotky asi z posledního týdnu (dal jsem sem jen něco..., nechtělo se mi hledat všechno...)
tento uživatel opakovaně dává tyto věci na fb (už několik týdnů... -_-) a chce je vyměnit/prodat za ten server (není to poprvé a stále to opakuje)... MYSLÍM, že dané lidi MOŽNÁ podvádí, protože jak by jinak k tomu přišel? a proč by to za tu cenu taky prodával?
Taky jsme dělal, že mám o server zájem a jako důkaz mi dal chvilkový přístup na fakahedu... měl tma topicy, jako je třeba "pomoc, někdo mi vlezl na účet" apod. to je další obava k tomu, že je mohl zkusit podvést a takto si nechat vrátit zpět ten účet...
fotky:
prodávání účtu, okrádání (nejspíš)
-
- Kontaktovat uživatele:
prodávání účtu, okrádání (nejspíš)
- Přílohy
-
- fakaheda2.jpg (271.69 KiB) Zobrazeno 3619 x
-
- fakaheda1.jpg (134.99 KiB) Zobrazeno 3619 x
-
- fakaheda.jpg (189.52 KiB) Zobrazeno 3619 x
Pokud sem pomohl, dejte karmu + 
Majitel mc serveru IP: mc.weap.cz
naše webové stránky: weap.cz

- zdenda204
- Věk: 36
Re: prodávání účtu, okrádání (nejspíš)
Už to tu párkrát bylo...
Na takovéto věci založ ticket...
Ale jinak, jestli neokradl přímo tebe, neřeš to. Tebe taky nikdo nebude chránit před tím aby ses napálil někde...
Na takovéto věci založ ticket...
Ale jinak, jestli neokradl přímo tebe, neřeš to. Tebe taky nikdo nebude chránit před tím aby ses napálil někde...
-
- Kontaktovat uživatele:
do ticketu jsem to poslal ned, jak jsem vytvořil ten topic... (z dřívějška už vím...)
nevím jak ty, ale já když něco takového vidím, tak to chcu řešit a nahlásím to....
nevím jak ty, ale já když něco takového vidím, tak to chcu řešit a nahlásím to....
Pokud sem pomohl, dejte karmu + 

- Chytrolin
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Prostě nabízí server. Do jeho hlavy nevidíš - třeba to myslí vážně. To, že to do té skupiny opakovaně spamuje, je starost správce skupiny. Můžeš z té skupiny vystoupit a mít klid
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Bídáci. Nevěřit, nekupovat, už jenom proto, že to nedůvěryhodné a mají právo účet zablokovat.
//LOCK
//LOCK