IP: 93.91.250.121:27039
můžu se zeptat, že když je na serveru spigot, tak kamarád (to není můj server, ale kamarádův, kde zkouším a učím se...) říkal, že se muselo souhlasit a jakousi eulou nebo tak něco.. vyhledal jsem si c oto je a jsou to jakési podmínky... ale bohužel neumím dost dobře anglicky na to, abych to přečetl (a luštit se mi to z googlu nechce...) mohli byste mi dat prosím vás nějaký funkční odkaz s překladem s eulou?
spigot - eula
-
- Věk: 26
Re: spigot - eula
Není to jen když je na serveru spigot. Je to s každým serverem nad určitou verzí MC (myslím že 1.7.5 a další). Ta EULA je přímo EULA minecraftu, kterou by si měl mít už přečtenou pokud hraješ MC
Překlad nejspíše nikde není. Tohle potvrzení EULA je tam kvůli tomuto: viewtopic.php?f=67&t=20876

Překlad nejspíše nikde není. Tohle potvrzení EULA je tam kvůli tomuto: viewtopic.php?f=67&t=20876
-
pochopil sjem to dobře? že všechny servery nad 1.7.5 musí souhlasit s eula a že se nesmí kupovat (prodávat pro mě) VIP/fly/výhody apod, které by zvýhodňovali některé hráče? takže vlastně s verzí nad 1.7.5 nemůžu prodávat VIP (když budou mět výhody né ty kosmetické, ale něco, co jim vylepší hratelnost... /repair /back apod.)... to ale potom snad všechyn servery porušují toto pravidlo, ne? protože myslím, že snad na skoro každém serveru si jde koupoit VIP, díkyčemu se mi bude líp hrát... jak to mám tedy přesněji chápat? a co když poruším eulu? bude nějaký trest a nebo co?
na malé servery asi někdo jen tak pnepřijde.. ale myslím, že by si mojang mohl hlídat ty větší (mineplex apod.) kde je určitě takymožnost si koupit vip, ne? a ikdyby to nebyl miniplex.. tak další takové obří servery... jak to řeší jako ony?
na malé servery asi někdo jen tak pnepřijde.. ale myslím, že by si mojang mohl hlídat ty větší (mineplex apod.) kde je určitě takymožnost si koupit vip, ne? a ikdyby to nebyl miniplex.. tak další takové obří servery... jak to řeší jako ony?
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Pár topiců, dohadujícím se o tomto tématu tu už je. Doporučuji psát tam, než zakládat další vlákno.
viewtopic.php?f=67&t=20876
viewtopic.php?f=85&t=21451
viewtopic.php?f=67&t=20876
viewtopic.php?f=85&t=21451

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže když mám server 1.6.4 tak mužu prodávat i věci na hratelnost ?
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Ne. EULA platí na celou hru Minecraft.

-
- Věk: 26
Teoreticky by jsi se mohl vymluvit, že jsi tu smlouvu nečetl ani s ní nesouhlasil (to by jsi ale pak nemohl hrát ani Minecraft, protože tam to potvrzuješ při koupi). Ale nezapomínej, že může vyhrát ten, kdo má dražší právníky 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak určitě ale stejně nevěřím že by se mojang chtěl soudit kuli 5 slotům 

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Pokračujte nadále v už vytvořených vláknech.
//LOCK
//LOCK