/tp, /tpa a portování přes světy - problém

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Vilak
Kontaktovat uživatele:

/tp, /tpa a portování přes světy - problém

#1 Příspěvekod Vilak » 12 srp 2014, 03:09

Ip: 93.91.250.141:27210, 93.91.250.121:27039

zdarec,
mám takový jeden problém a nevím, jak ho vyřešit, jestli tedy vůbec vyřešit jde...

mám 4 hlavní světy na serveru a to classic, creative, skyblock a minihry + lobby a mám možnost zakoupení VIP na každý z těchto světů (takže VIP klasik má své výhody jen na classicu apod.) každé z VIP (creative, klasik, skyblock) může protování přes /tp...
ovšem chcu, aby se pomocí toho /tp mohli protovat pouze v tom světe, kde to mají povolené a aby se nemohli portnout nikam jinak, tedy
aby VIP klassic mohlo /tp využít pouze na mapy world, nether a end a aby se jinde pomocí /tp portnout nemohlo (a takto to udělat i u těch jiných VIP)... ale zase chcu, aby se pomocí /tpa mohli portnout kamkoliv, na jakéhokoliv hráče, kdekoliv...
jde to nějak vyřešit?

permisse -essentials.worlds.SVĚT nefunguje...

můj seznam pluginů:
Spoiler: zobrazit

Kód: Vybrat vše

LagMeter, MultiWorld, ColourMotd, FakaHedaMinequery, WorldEdit, ColorGuide, SkullMyHead, MuteManager, Vault, PlotMe, Multiverse-Core, PermissionsEx, LogBlock, Help Pages, WorldGuard, dynmap, MineResetLite, AntiCreeper, TNTRun, SurvivalGames, WarpSigns, CoreProtect, Death_Messages_Plus, CraftBook, AdvancedBans, Lockette, ClearLag, SimpleBroadcast, MyWarp, MobArena, MoneyDrop, Essentials, Jobs, WorldBorder, Citizens, Fe, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, Multiverse-Portals, Multiverse-Inventories, ColorShuffle, IslandWorld, EssentialsChat, Residence, ResExtras, ResidenceSigns, ChestShop, AuthMe

myslím, že to má něco společného s multiverse-core, ale nevím přesně co a ikdyby, tak nevím, jeslti to jde udělat tak, aby se nemohli portovat pomécí /tp na jiné světy, ale aby zas přes /tpa mohli...

díky za pomoc :)
Pokud sem pomohl, dejte karmu + :)
Majitel mc serveru IP: mc.weap.cz
naše webové stránky: weap.cz

MagiCraft
Kontaktovat uživatele:

Re: /tp, /tpa a portování přes světy - problém

#2 Příspěvekod MagiCraft » 12 srp 2014, 08:50

tá permissia - essentials.worlds.svet funguje!! len to teba ešte v configu essentials povoliť

# Set to true to enable per-world permissions for teleporting between worlds with essentials commands.
# This applies to /world, /back, /tp[a|o][here|all], but not warps.
# Give someone permission to teleport to a world with essentials.worlds.<worldname>
# This does not affect the /home command, there is a separate toggle below for this.
world-teleport-permissions: false

Zmen na

world-teleport-permissions: true
IP: Play.MagiCraft.eu
MagiCraft

Ak som pomohol K+ poteší :)

Vilak
Kontaktovat uživatele:

Re: /tp, /tpa a portování přes světy - problém

#3 Příspěvekod Vilak » 12 srp 2014, 19:25

zkusím to v noci... ať neruším hráče nějakýma změnama apod, kdyby to blblo...
ale když tam dám true a danou permissi hráčovi zakážu, tak se sice nebude moct teleportovat přes /tp na jiné světy, ale ani přes /tpa, ne? a já právě že chci, aby se přes /tp teleportovat NEMOHL ale aby se přes /tpa a /tpo (třeba admini to /tpo) teleportovat MOHL... prostě chcu, aby se přes /tp mohl teleportovat jen v daném světe, ale zase aby se přes /tpa a /tpo mohl teleportovat kdekoliv...
Pokud sem pomohl, dejte karmu + :)
Majitel mc serveru IP: mc.weap.cz
naše webové stránky: weap.cz

Zpět na „Minecraft, Tekkit“