Server: 93.91.250.130:27670
Ahoj, mám dva servery. Pod jedním mám založenou databázi, ten druhý je u FH na tom samém serveru (gimli). Protože používám hodně věcí sloučených, jako např. bany a ty věci chci i vypisovat na webu, kde by dvojí přihlašování k DB nebylo příliš hezké, používám jen DB u toho jednoho. Dneska jsem chtěl na tu DB přehodit i WorldGuard, ale když jsem tam vyplnil údaje, dal /rg migratedb yaml mysql, tak mi to do konzole vyhodilo error, že je databáze stará. Nevíte, jak to obechcát?
Worldguard na MySQL
- MCMichal1
- Věk: 36
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Worldguard na MySQL
Pokud bys sdílel MySQL databázi WorldGuardu jednoho serveru a druhého serveru, tak bys měl na obou serverech stejné regiony a to mi příjde jako nesmysl, když ty mapy na těch serverech musí být odlišné...
Jenom, proč chceš mít napojený i WorldGuard na stejnou databázi?
Jenom, proč chceš mít napojený i WorldGuard na stejnou databázi?

- MCMichal1
Nechci je sdílet pro každý server jinou tabulku. Ale chci dělat pomocí PHPčka statistiky protectorů apod.
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
ja to tak mam taky jak to chce michal a bezi to v poradku.
Myslim ze mu rozumim.
Nicmene technicky jak to cituji: "obechcat" netusim, nebot nevim jak to je nastavene u fakahedy (pristupy do db z ruznych serveru), ja to mam totiz na svem soukromem PC.
Myslim ze mu rozumim.

Nicmene technicky jak to cituji: "obechcat" netusim, nebot nevim jak to je nastavene u fakahedy (pristupy do db z ruznych serveru), ja to mam totiz na svem soukromem PC.
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Jasný chápu. Adresa MySQL databáze by ale měla být v configu WorldGuardu nastavitelnál FakaHeda by neměla mít nějaké omezení s připojováním na vnější MySQL databáze.

- MCMichal1
Vzhledem k tomu, že používám databázi SkyBlocku i pro Classic, tak nevím
Ale oba servery jsou na serveru gimli. Takže používám IP localhost.