Žaloba ale i ponuka !!!

Pokec o čemkoliv ostatním
Enderman
Kontaktovat uživatele:

Žaloba ale i ponuka !!!

#1 Příspěvekod Enderman » 05 srp 2014, 20:06

Ahojte takže začnem tým prvým žalobou! - Chcem zažalovať BigWebsvk kažý deň mi da Karma - a to isté čo som nič nespravil i som tu K- nahlásil ale nič. Neviem čo proti mne ma no ale už toho bolo veľa.

A podruhé začneme ponukou. Takže chcel by som tu napísať ponuku. Kedže mne teraz nejde minecraft a už ma i prestal pomali baviť kedže mi nejde tak mi som môj server chcel niekomu zveriť :) Na FAKAHEDE je 207 kreditov a server beží teraz ešte na 2 dni :D nechcem tento server nechať zrušiť lebo včera si jeden malý chlapec kúpil sponzora za 6 € 149 Kč tak nechcem aby to preňho bolo zbytočné tak by som chcel niekoho požiadať aby sa staral o server (tak vlastne mu ho dám nechať :) )

Požiadavky:
- Vek 15+ (Mne je 12 ale chcem aby to bolo 15 viac aby mi nejaký madí chlapček neposlal moje kredity na svoj účet FH :) )
- Mať minecraft 1.5.2 (Môže ho potom i zmeniť na inu verziu mne to vadiť nebude ale bude sa musieť zmieriť stým že nebudu chodiť hráči)
- Kedže 15 rokov tak mi pošlete i občianku aby som si bol istý
- Starať sa o server i finančne kedže vám ho dávam nechať (Keď znovu by som chcel byť majitel tak budeme obaja :) samozrejme ja budem ťiež niekedy platiť na server aby som potom mohol byť majitel )

- Byť slušní k hráčom!
- Starať sa o web budem ja ;) vy mi budete písať na skype :) novinky
- Mať skype ! :D
- Nemeniť Admin-Team (Meniť môžte ale MeanStrikera nie ! Je to profesionalný builder vie postaviť všetko :) opýtajte si odneho fotky alebo channel na youtube a ukáže vam ako vie stavať ;) ako som povedal je profesionalný builder ma 17 rokov )
- Všetky zmeni na servery čo sa stanú tak ma budete informovať :)

To je všetko :) Ďakujem

Zdržte sa OffTopicu ďakujem :)

zdenda204
Věk: 36

Re: Žaloba ale i ponuka !!!

#2 Příspěvekod zdenda204 » 05 srp 2014, 20:31

K té nabídce... Když někomu prodám dejme tomu firmu, taky mu přeci nenařizuji jestli smí, nebo nesmí měnit personál, ale to je tvoje věc :)

A teď ta žaloba... Co na to říct. Řešit to zatím nemůžeme, prostě to musíte vydržet. Pak začnou padat hlavy. Tím žalováním si nepomůžete.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

BigwebSvK
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod BigwebSvK » 05 srp 2014, 20:40

Mám pocit že naši supporti sú leniví... Keďže sa mi tuto mladík vyhrážal v SZ, správu som nahlásil, už aj viac krát iné, a nič sa s tým nerobí... Chlapec by si mal uvedomiť, že ľudia, ktorý sem denne chodia sú väčšinou 16+, a vy, 10 - 13 ročný sopliaci sa k ním správate ako k otrokom. napr: "nejento pojď my pomoct", "ti svina si my to zkazil" a iné. Navrhujem sprísniť tresty za vulgarizmus, nedodržovanie pravidiel fóra a iné.

A aký blbec by 12 ročnému chlapcovi fotku občianskeho preukazu, keďže to môže byť zneužité, a načo by som sa ti staral o server, platil ti ho, a ty by si raz otvoril Majnkraft, zistil že ti ide, a ja čo som do toho investoval napr. 80€, budem vyhodený, lebo som vyhodil nejakého MeanStrajka, a urobil si na servery ktorý teoreticky vlastním, čo chcem. A načo by si spravoval web, ktorý ani poriadne robiť nevieš, keď nemáš priame dejisko zo serveru? Ako to ti každú hodinu budem posielať na skype 5000 slovnú správu, o novinkách na servery, aby si z toho spravil 10 slovný článok "Dnes na servery JožkoMrvicka znycyl spavn." To si predsa urobím svoj vlastný server.

Toto bol môj názor na oboje témy..
Obrázek

Enderman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Enderman » 05 srp 2014, 20:46

Ok zmeníme prístup k vulgarizmu. Takže ja si myslím aby sa dostaval trest na 99 hodín za 1 nadavku a prvý kto to dostane si ty!
V sz si mi nadával (škoda že už nemám dôkaz kedže si vymazujem sz) a ešte sopliak si možno ty nie ja !

-- 05 srp 2014, 20:49 --

Tebe by som do ruk minecraft nedal aj keby si bol poseldný na zemi

-- 05 srp 2014, 20:50 --

Ale čo povedal si blbec ;) chceš ban ty drzy chlapče
Hľadam miesto na minecraft servery v A-Teame je mi jedno čo :)

BigwebSvK
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod BigwebSvK » 05 srp 2014, 20:51

Obrázek

Enderman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Enderman » 05 srp 2014, 20:53

Počuvaj ma neviem či ty si sle*ý ale čítaš názov témy o servery a žalboe tak tu nepíš dobiliny

-- 05 srp 2014, 20:53 --

Tlieskam ďalšie K - huu super ty :x

BigwebSvK
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod BigwebSvK » 05 srp 2014, 20:56

Ja som ti to iba slušne vysvetlil, ty si ten, ktorý ma tu nazýva slepým, a nazýva ma blbcom. No nepotrebujem sa hádať z nejakým 12 ročným chlapcom, ešte ma na ulici prepadne jeho Minecraft Gang.
Obrázek

Enderman
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Enderman » 05 srp 2014, 21:15

Takže našiel som už chlapca :D ktorý sa o server starať bude :).

Môžete to locknuť

TheAmazingCave

#9 Příspěvekod TheAmazingCave » 05 srp 2014, 21:19

ENDERKAR - on ti tu karmu dáva dole oprávnene.. tiež si o tebe myslím že si.. a niesom sám :) , keby si sa zmenil ako OneTime97.. ale nie, ty si firt rovnaký.. máš 12 choď von :) len ti dobre radím :) čo máš z toho minecraftu? nič .. no dobre :) vypni fórum.. :) aj tak dávaš zle rady :P ten server daruj (aspoň niečo dobre by si urobil) :) tak ak tak sa zmeň a možno ti budeme dávať karmu aby si mal 0 .. :) vyber si ;) a máš 12 takže si tu jeden z najmladších
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Mysteria » 05 srp 2014, 21:39

Opravdu je nutné se tu pořád hádat? Taky tu nemám pár lidí moc v lásce, ale to neznamená, že mu budu při každý příležitosti dávat mínus karmu nebo mu všude cpát, že tohle a tohle je blbě.

Zpět na „Off topic“