IP: 93.91.250.141:27210
zdarec...
mohli byste mi poradit, proč mi nejde ničit v reskách, když mám *?
na poksuném serveru (je tam i pár dalších kámošů, kteří tam testují) tak mi to šlo, tak jsem si řekl, že zkusím překopírovat permisse a config resky... na tom serveru mi to jde, tedy když mám *, tak tam ničit apod. můžu, ovšem u sebe na serveru ne, jakto?
ještě opakuji, že jsem překopíroval config resky a permissions.yml na ten pokusný server...
obě dvě residence (pluginy) mám na stejné verzi...
pluginy z mého serveru
Kód: Vybrat vše
LagMeter, MultiWorld, ColourMotd, FakaHedaMinequery, WorldEdit, ColorGuide, SkullMyHead, MuteManager, Vault, PlotMe, Multiverse-Core, PermissionsEx, LogBlock, Help Pages, WorldGuard, dynmap, MineResetLite, AntiCreeper, TNTRun, SurvivalGames, WarpSigns, CoreProtect, Death_Messages_Plus, CraftBook, AdvancedBans, Lockette, ClearLag, SimpleBroadcast, MyWarp, MobArena, MoneyDrop, Essentials, Jobs, WorldBorder, Citizens, Fe, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, Multiverse-Portals, Multiverse-Inventories, ColorShuffle, IslandWorld, EssentialsChat, Residence, ResExtras, ResidenceSigns, ChestShop, AuthMe
pluginy z pokusného serveru
Kód: Vybrat vše
WorldBorder, WorldEdit, FakaHedaMinequery, Vault, Lockette, PermissionsEx, Multiverse-Core, LogBlock, TreeAssist, WorldGuard, Essentials, Residence, Jobs, EssentialsSpawn, SkyWars, ResExtras, ChestShop, EssentialsChat, AuthMe
+ mě ještě tak napadlo...
mám 3 světy, kde jdou dělat resky (plotworld a skyblock) jak zakážu resky na těchto světech? úplne.. aby je hráči nemohli vytvořit, smazat, nic.. jako kdyby plugin nebly na to mserveru, konrétněji na těch 2 světech?

- chcu to jen na klasiku (world, end, nether)