93.91.250.142:27673
Zdar,podla popisu už viete o čo ide..
Takže chcel by som vedieť či je to bungee alebo čo ale chcem prepájať servery cez portály atď.. ako má napr. HollandCraft a také pre origo MC.. napr. že tam bude príkaz /lobby atď.. neviem čo a ako to mam urobiť...
Ak ste niečo nepochopili vysvetlím
-- 29 črc 2014, 17:48 --
Zistil som že je to bungee ale neviem ako s tým zaobchádzať.. a mám iba jeden server kde je skywars,skyblock,survival,creativ a chcem aby sa prepojovali
Lobby opäť .. :D
- NetManSK
Lobby opäť .. :D
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
- tadeas97
Re: Lobby opäť .. :D
93.91.250.137:27710
čus jestliže máš jeden server a chceš aby se přepojovaly tak na jednotlivé servery se budeš přepojovat pomoci cedulek nebo pomoci portalu jen když budeš mít více serveru na jednom Bungee serveru jinak si nejsem vědom jiné rady .. Pokud by jsi potřeboval este neco jine nebo nepochopil napiš zpět ..
čus jestliže máš jeden server a chceš aby se přepojovaly tak na jednotlivé servery se budeš přepojovat pomoci cedulek nebo pomoci portalu jen když budeš mít více serveru na jednom Bungee serveru jinak si nejsem vědom jiné rady .. Pokud by jsi potřeboval este neco jine nebo nepochopil napiš zpět ..

pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu

Přijďte na server SweetCube.eu

podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
Jak řekl tadeas, je to BC(BungeCore) návod nalezneš zde http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=85&t=16228
Každodenní stream od 19:00
https://www.twitch.tv/thief97
Sledujte mě na FB
Sledujte mě na FB
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
heh, BungeeCord, když už.

-
to je bungecore
- NetManSK
Nie
to je bungeecord..

Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, takze potrebujes toto: BungeeCord je to "neco" jako MC server, kde neni zadna mapa. BungeeCord pouze zajistuje prechod mezi dalsimi MC servery aniz by se hraci museli prihlasovat. tyto MC servery muzou byt kdekoli tzn muzes propojit sebe i sve kamarady co maji nekde svuj mc server.
toto vse zastresute ten BungeeCord
pokud bys chtel zastresit pouze sve servery, tzn ze musis mit aspon dva dalsi ruzne servery (pozor nebavim se o serveru ktery mas rozsiren pomoci napr multiverze) bavime se o ruznych serverech ktere maji ruzne ip a ten BungeeCord to umi spojit.
tolik asi tak v kostce pokud chces nejake blizssi info k necemu konkretnimu, klidne se zeptej....
odpovim 
ps a to lobby?
to lobby mam ja jako jeden server z osmi, kde mam pouze jednu mistnost .. V tomto serveru mam plugin authme , ktery jiste znas po prechodu na dalsi servery jiz neni treba se prihlasovat, protoze to uz zajistuje prave to BungeeCord
ale protoze ty to mas asi pres multiverzi na jedinem pronajatem serveru, tak se pripojuj na ty dalsi napr pomoci warpu nebo portalu.... protoze BungeeCord jeopravdu v tvem pripade zbytecne.
toto vse zastresute ten BungeeCord
pokud bys chtel zastresit pouze sve servery, tzn ze musis mit aspon dva dalsi ruzne servery (pozor nebavim se o serveru ktery mas rozsiren pomoci napr multiverze) bavime se o ruznych serverech ktere maji ruzne ip a ten BungeeCord to umi spojit.
tolik asi tak v kostce pokud chces nejake blizssi info k necemu konkretnimu, klidne se zeptej....

ps a to lobby?
to lobby mam ja jako jeden server z osmi, kde mam pouze jednu mistnost .. V tomto serveru mam plugin authme , ktery jiste znas po prechodu na dalsi servery jiz neni treba se prihlasovat, protoze to uz zajistuje prave to BungeeCord

ale protoze ty to mas asi pres multiverzi na jedinem pronajatem serveru, tak se pripojuj na ty dalsi napr pomoci warpu nebo portalu.... protoze BungeeCord jeopravdu v tvem pripade zbytecne.
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)