Ahoj, potrebujem si privyrobiť na kredity, tak približne 100-200 aj viac ak sa dá, tak ak by niekto mal záujem napríklad o nastavenie serveru, alebo webovej stránky, tak sa mi prosím ozvite, rád Vám pomôžem za takú drobnú sumu. Cena vždy dohodou.
ZDRŽTE SA OT PROSÍM!!
Potrebujem si privyrobiť
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
Potrebujem si privyrobiť
Naposledy upravil(a) BigwebSvK dne 24 črc 2014, 12:27, celkem upraveno 1 x.
- Enderman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potrebujem si privyrobiť
No tak ja ti poviem len jedno. Poznám jeden server (Star-Craft) ja som tam nastavoval a mi i platili hneď sms platbou $ !!!
Ale len 2 krát mi zaplatili tretikrát odomňa majitel chcel aby som mu nastavil fly :O
(pre hráčov) ja som mu nastavil ale on nezaplatil mesiac som mu písal nech dá $ on nedal. Potom mi odpísal že bla bla bla. Chce odstrániť fly a potom mi da tých 99 kč. Nemal som čas a keď som povedal že už mam čas nech mu odstránim fly a nech zaplatí $ tak si ma odstranil z priateľov.
-- 24 črc 2014, 11:45 --
www.star-craft.fakaheda.eu
Ale len 2 krát mi zaplatili tretikrát odomňa majitel chcel aby som mu nastavil fly :O

-- 24 črc 2014, 11:45 --
www.star-craft.fakaheda.eu
Hľadam miesto na minecraft servery v A-Teame je mi jedno čo 

- Chytrolin
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
99 Kč za "nastavení" fly? Platba přes SMS?
Asi jsem právě cestoval mezi dimenzemi, omlouvám se
Asi jsem právě cestoval mezi dimenzemi, omlouvám se
-
- Kontaktovat uživatele:
NO mňa ten majitel na star-crafte obabral asi o 5€ mal som mu nastaviť 1vs1 všetko išlo a ked mal platiť dal mi ban
A podla mna je to dobrý hlupák. Načo mu je server ked nevie nič nastaviť a na všetko potrebuje iných?

IP: Play.MagiCraft.eu
MagiCraft
Ak som pomohol K+ poteší
MagiCraft
Ak som pomohol K+ poteší

- Les_Lie
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
ty pocuj a ak tak fajnovo umis nastavovat pluginy... nechcel by si ich nastavit i mne? teda ... ovsem len ak mas ucet... najlepsie a slovensku alebo u spoločnosti GoPay na cene sa nieje problem dohodnut. ale upozornujem ta ze to nieje praca na 5 minut. a som ochotny zaplatit i 10 € prevodom na účet. ak potrebujes viac info napiš mi SZ a tuto spravu adj ako quote, a píš len v prípade seriozneho zaujmu a dostatku času
- DenOwq
- Věk: 28
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
Naozaj mi prídete ako idioti, nevidíte ten velký nápis PROSÍM ZDRŽTE SA OT?
- Enderman
- Kontaktovat uživatele:
Toto je OT topic 

Hľadam miesto na minecraft servery v A-Teame je mi jedno čo 

-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
BigwebSvK - Zvládl bys toto ?
Šlo by o to, že bych potřeboval phpbb forum vložit do stránky + napojit přihlášení.
Vlastním web : www.gamever.eu
Zatím tam mám forum, které je zabudované v PHP-FUSIONU, měl bych zájem o to, že byste moje phpbb forum vložit do stránky + nastavil to, že když někdo bude přihlášený na webu, tak bude zároveň přihlášený i na forumu, tudiž se nebude muset 2x registrovat. Chtěl bych vědět, jestli to umíš + kolik by to asi stálo (zaplatil bych kredity na FH).
Šlo by o to, že bych potřeboval phpbb forum vložit do stránky + napojit přihlášení.
Vlastním web : www.gamever.eu
Zatím tam mám forum, které je zabudované v PHP-FUSIONU, měl bych zájem o to, že byste moje phpbb forum vložit do stránky + nastavil to, že když někdo bude přihlášený na webu, tak bude zároveň přihlášený i na forumu, tudiž se nebude muset 2x registrovat. Chtěl bych vědět, jestli to umíš + kolik by to asi stálo (zaplatil bych kredity na FH).
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
100 kreditov? Pridaj si ma na skype, vyskúšame. 
A ENDERMAN, keď chceš, láskavo sa choď vyblázniť do slovného futbalu, alebo si založ sekciu "Kecaj kraviny"
A prosím premazať OT.

A ENDERMAN, keď chceš, láskavo sa choď vyblázniť do slovného futbalu, alebo si založ sekciu "Kecaj kraviny"
A prosím premazať OT.