CSS UPDATE v1.0.0.60
- Leeking
Re: CSS UPDATE v1.0.0.60
Zdravím, vyzkoušel jsem tři patche ( Max + AutoUpdater + Mysteria (samotný jsem samozřejmě mohl vyzkoušet jen Max, ostatní byly nahrané dohromady )) ale stále, na jednom nejmenovaném portále, kdykoliv hraju Jail, nebo ostatní mapy, neslyším lidi, kteří mluví. Nejsem jediný, kdo tento problém má.. Neví někdo řešení, resp. jestli to není na straně pluginů druhé strany tzn. serveru?
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ne, problém je na straně Klienta, bohužel nikdo neví kde, takže prozatím takto, ale lepší něco než nic. Typuju to na tah Valve, jak znechutit hráčům NS.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- jirk159159
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:Ne, problém je na straně Klienta, bohužel nikdo neví kde, takže prozatím takto, ale lepší něco než nic. Typuju to na tah Valve, jak znechutit hráčům NS.
http://www.planetcss.com/2011/04/css-update-33-0/
We fixed the voice problem thanks to eXplode
The problem with the missing binkw32.dll is sorted
No nevím jestli je to ten problém, ale snad jo.
Naposledy upravil(a) jirk159159 dne 21 dub 2011, 13:48, celkem upraveno 1 x.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Aha - binkw32.dll, to byl ten error 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- max_007
- Věk: 36
-
při spuštění mi píše css no permision cstrike, minule sem nainstalovat net framework 4 a pakalo to, včera sem ho přeinstaloval a zase to jelo, dneska sem to chtěl spustit a zase mi to píše chybu, neví někdo čím to je že když si chci zahrát tak musím přeinstalovat framework ?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš tenhle problém, tak bych ti doporučil odebrat pomocí Přidat nebo Odebrat programy všechny součásti .NET FrameWork (nejspíš jich tam budeš mít víc - 3.5, nějaké updaty a záplaty), prostě všechny odinstalovat a nainstalovat čistě ten 4.0 a mělo by to být OK. Případně to můžeš zkusit spouštět jako Správce (1P => Spustit jako správce).
Pokud máš i Steam (máš na něm např jiné hry), tak ten doufám máš v době hraní vypnutý.
Pokud máš i Steam (máš na něm např jiné hry), tak ten doufám máš v době hraní vypnutý.

-
TOTO TU NEPATRI ALE AKO SA DAVA SKIN OBRAZKA KED SPREJUEJM MAM TAM LEN TAKU SIVU GULU ALE CHCEM SI TAM DAT NIAKY OBRAZOK
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Máš tam Import spray, tam vybereš obrázek (nesmí obsahovat diakritiku a mezeru v názvu).

-
Doufam, ze sem tenhle prispevek patri, pokud ne predem se omlouvam.
stahl sem si novejsi verzi css od mysterii (4 party z uloz.to) vyextrahoval, pak sem do toho nainstaloval ten nejnovejsi colcumative patch a nakonec sem jeste nainstaloval netframework.
A zkusil sem css zpustit takovou ikonkou kterou mi na plose vytvoril colcumative patch a pokazdy se mi css vypne a hodí error
tu je screen http://img846.imageshack.us/img846/9907/errorhd.jpg
nevíte nekdo co stim?:/
stahl sem si novejsi verzi css od mysterii (4 party z uloz.to) vyextrahoval, pak sem do toho nainstaloval ten nejnovejsi colcumative patch a nakonec sem jeste nainstaloval netframework.
A zkusil sem css zpustit takovou ikonkou kterou mi na plose vytvoril colcumative patch a pokazdy se mi css vypne a hodí error
tu je screen http://img846.imageshack.us/img846/9907/errorhd.jpg
nevíte nekdo co stim?:/
Zpět na „Counter-Strike: Source“