Četl jsem EULA a mohu za sebe i celý Uranus-Portal říct - SERU NA NI! Ze serverů jsem za dva a půl roku co je dělám neviděl ani cent, ba naopak jsem do serverů nasypal nedávno cca 700 Kč jen za webovou stránku... Peníze, kterými si hráči zakupují VIP (nutno říct, že žádné přeplácané a hlavně hru až tolik neulehčují) jdou jen a jen na provoz serverů.
Co se týče bonzáků - být vámi, tak jsem sakra opatrný a držím hubu... Pokud padnou ty největší servery, z čeho asi FH bude platit náklady? Buď zruší MC sekci úplně, a nebo zvedne ceny. Tudíž - držme při sobě!
Ano, jsou lidé, kteří okrádají děti o prachy za úžasné VIP za 500 Kč / měsíc. Ale na druhou stranu se zase musíme podívat někam na konec toho seznamu serverů, tam, kde se krčí dost 20-ti slotových serverů, které bojují o přežití. Snaží se dělat poctivé servery a jsou rádi za každých 50 Kč, které jim někdo přispěje...
Co se týče jejich REALMS - ať si je strčí za klobouk! K čemu je mi server, který nemohu přes FTP upravovat, nahrávat si na něj vlastní pluginy, mody a měnit jádro? K ničemu... Na verzi 1.7.10 přecházet nebudu.
Přijde mi to jako šikana ze strany Mojangu a jako k takové by jsme se VŠICHNI k ní měli postavit!
Nový zákon [MOJANG]
- Arcas
- Věk: 26
Re: Nový zákon [MOJANG]
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
Arcas, máš pravdu, ale jak se tomu chceš postavit? Pojedeme všichni do Stockholmu protestovat! 

- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
vojtamaniak, sežeň letadlo a můžeme 

-
Myslím, že oni budou na nějakou petici s*át 

- Arcas
Já se proti tomu postavím například tak, že nezměním své servery - pojedu nadále jak jsem jel 

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Noupe
Arcas píše:Na verzi 1.7.10 přecházet nebudu.
Přijde mi to jako šikana ze strany Mojangu a jako k takové by jsme se VŠICHNI k ní měli postavit!
a čo je v 1.7.10 také nové? niečo ohladom EULA? niečo mi ušlo?
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
Napríklad musíš ísť pred spuistením serveru do nastavení, nastaviť eula = true, UUID a tak.. A blbne to..
- Arcas
Přinesli jen kraviny ohledně EULA a jejich Realms.
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Vy asi nechápete, že ta hra patří Mojangu a vy jste povinni se řídit čímkoliv, co tvůrci hry přidají, nemluvě o právních podmínkách, tudíž nechápu, k čemu vám ta petice bude..
- Arcas
A tohle je přesně ten špatný přístup - nabídka určuje poptávku. Chyba! Podle toho co ty říkáš, kdyby v ČR/SR zrušily svátky, neděle a všechny dny by byly pracovní, tak je to jejich rozhodnutí a lid nemá právo s tím cokoliv udělat? Uvědom si, že nebýt velkých minecraft serverů, spousta lidí by si hru nekoupila. Slyšel jsi někdy o hře CubeWorld? Úžasná hra, ale obtížně dostupné servery. Týden - dva týdny si to s kamarádem rád zahraješ. Pak hra upadne v zapomnění. V případě horšího scénáře díky novým EULA dojde k masivnímu úbytku serverů. A noví hráči budou defacto moct hrát jen na sponzorovaných a nebo malých soukromých serverech. Úplně to rozloží tu komunitu ohledně minecraftu a tím pádem jim rapidně klesne prodej originálních kopií hry. Tudíž se můžeme jen modlit, aby udělali bububu a neřešili to dopodrobna...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com