Hledám WebShop

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
vojtamaniak
Věk: 26

Re: Hledám WebShop

#11 Příspěvekod vojtamaniak » 18 čer 2014, 20:19

A kdo říká, že budeš muset někam jezdit? Soudit se můžou i u nás.

Btw. tohle už je offtopic, takže odteď už jen k tématu.

Aishak

#12 Příspěvekod Aishak » 19 čer 2014, 02:29

1) Když už tak se nebudou soudit se serverama o velikosti několik desítek slotů, protože by je ten soud vyšel na 1000× tolik než ty sis vůbec vydělal
2) Serverů s webshopama a VIP je tolik, že by skončil skoro každý server, protože by neměli finance na provoz
3) Nemůžou se soudit s 12 letýma děckama, nejsou právně způsobilí

K tématu. Nějaký webshop jsem myslím zahlédl v návodech, ale nejsem si jistý jak funguje. Při nejhorším počkej na zdendův.

Dawe5
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Dawe5 » 19 čer 2014, 22:14

Aishak píše:K tématu. Nějaký webshop jsem myslím zahlédl v návodech, ale nejsem si jistý jak funguje. Při nejhorším počkej na zdendův.

V návodech si zahlédl, ale ten funguje na jiném principu, než mám já na mysli :)
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod Mysteria » 19 čer 2014, 23:14

Aishak píše:3) Nemůžou se soudit s 12 letýma děckama, nejsou právně způsobilí
Nebudou no, budou se soudit s jejich rodičema. Už se těším na výraz těch rodičů, až jim kvůli jejich synáčkovi / dcerce (no, těch asi tolik nebude) přijde obsílka. :)

Samozřejmě je to vysoce nepravděpodobné, že se to stane, ale stát se to může - stejně jako většinou odsuzují velké SW piráty, ale odsoudila i pár jedinců za 3 nasdílené MP3 a podobně. To samé můžou udělat tady, vzít pár menších serverů jako precedenc, čím naženou strach, že i 5 slotový server v nějaké ČR (kde budou muset pro zbytek světa dodat mapu, kde to vůbec je) může být zkontrolován a majitel potrestán. A myslím, že kdyby to udělali, tak minimálně půlka serverů skončí. :)

Dawe5
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Dawe5 » 20 čer 2014, 13:31

Mysteria píše:
Aishak píše:A myslím, že kdyby to udělali, tak minimálně půlka serverů skončí. :)

A to jsi to vzal hodně z kraje... Fakaheda aktuálně hostuje 1342 minecraft serverů, počet majitelů, kteří si servery platí čistě ze svého by se vešlo do stovky a to asi přeháním... Samozřejmě mám na mysli 5-ti slotové servery... Kdo by taky uživil 50-ti slotový server půl roku ? Možná nějaký dítě s bohatejma rodičema :)
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod Mysteria » 20 čer 2014, 14:33

Kdo by to platil ze svýho? Ten kdo o to má zájem. Ukázalo by se, kdo to vlastně poskytuje pro hráče a kdo jenom pro výdělek. Já taky platit rok a něco svůj CSS server sám a ani mě nenepadlo po někom chtít výpomoc. To jenom dneska si lidi zvykli, že to za ně zaplatí jiní...

Aishak

#17 Příspěvekod Aishak » 06 črc 2014, 15:50

Ze svého by server platil asi jenom člověk, který si vydělává. Ještě když jsem měl MC server tak jsem si nevydělával a celé svoje kapesné jsem nechtěl dávat za provoz 40 slotového serveru (800+ kč měsíčně není zrovna malá částka + další výdaje), ale na druhou stranu mě to bavilo a rád jsem se staral o server a další věci s ním spojené a tak jsem to nechtěl jen tak zrušit. Takže VIP výhody byly jedinou možnou cestou. Řekl bych, že dneska není moc větších serverů (dejme tomu 50+ slotů), které by platil majitel ze svých peněz, tipnu si tak 1%.

Na druhou stranu, pokud budou lidé tyto pravidla dodržovat tak se zbavíme strašně moc serverů a bude větší prostor pro ty větší servery s dobrým zázemím. Každá mince má dvě strany a uvidíme jak se to vyvine.

//EDIT: Offtopic //nejento
//LOCK

Zpět na „Minecraft, Tekkit“