Server: 93.91.250.141:27195
čusté mám takový problém a nikdy sem se stým nesetkal,ten problém je ten že mam na serveru pex (permissionsEx) a všem z AT jde ničit v cizích reskách ale když mám já např Majitele tak mi nejde ale když dám Majitele někomu jinému tak mu jde nevím co stým je.A taky se jednou stalo to že mě to šlo ale ostatním z AT to nešlo.
PermissionsEX a rezidence
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: PermissionsEX a rezidence
Zkontroluj si jestli máš OP, a případně sem zkopíruj permissions.yml do Code a Spoileru.

-
Naposledy upravil(a) hexik dne 11 kvě 2014, 10:55, celkem upraveno 1 x.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Spoiler: zobrazit
Jestli máš na serveru ModifyWorld a nepotřebuješ ho, tak ho smaž. Zároveň v tom permissions.yml v té tvé skupině nepotřebuješ nic inheritovat z ostatních skupin, protože máš permission * (tzv. žolík).

-
ted sem si všimnul že když se připojím tak to napíše tohle v konzoly
No Permissible injector found for your server implementation (while injecting for HexicDragon!
-- 10 kvě 2014, 17:05 --
tamto cos řekl tak sem udělal a stejně to nejde
No Permissible injector found for your server implementation (while injecting for HexicDragon!
-- 10 kvě 2014, 17:05 --
tamto cos řekl tak sem udělal a stejně to nejde
- jan134
Tak 1) když se podívam na tvý permisky, tak začnu klasicky jako pokaždý když sem někdo hodí ten soubor..... ty inheritance trochu používej, je hezký že dáš k youtuberovi inheritance hráč aby to převzalo všechny jeho permise, ale pod to mu vypíšeš všechny jeho permisky znovu což ne naprosto zbytečne
To samé třeba u majitele, proč tam máš 2x inheritance když permise * ma pod palcem uplně vše (i to modifyworld tam je nanic). A když koukam na ty factions, nevím o tom že bych je měl takhle v permiskách, buď na to nejsou permise potřeba, nebo pro hráče musí byt nějaká jednotná permise ale tohle mi příjde zbytečné vypisovat a je to pak nepřehledné.
2) s reskama jsem dost dlouho nedělal a měl jsme je na serveru jen chvílí, ale vím že mi taky nešlo ničit jako majiteli v cizích reskách, vždy jsem si dal přes /resadmin permise. Ale nedávno se to tu někde řešilo a myslím že to jde nastavit v configu, ale nechci kecat....

2) s reskama jsem dost dlouho nedělal a měl jsme je na serveru jen chvílí, ale vím že mi taky nešlo ničit jako majiteli v cizích reskách, vždy jsem si dal přes /resadmin permise. Ale nedávno se to tu někde řešilo a myslím že to jde nastavit v configu, ale nechci kecat....
-
no já už jsem si udělal nové permissions ale aj tak mi to nejde ale chvilku to šlo když jsem smazal složku v rezidenci (backup) ale asi za 30 min to zase nešlo
a v configu sem nic nenašel a nebo sem to přehlíd

- jan134
hexik píše:no já už jsem si udělal nové permissions ale aj tak mi to nejde ale chvilku to šlo když jsem smazal složku v rezidenci (backup) ale asi za 30 min to zase nešlo
A ten backup tam dělal co?