93.91.240.148:27919
Dobrý , hľadám plugin v ktorom by si mohol hráč vybrať classu (napr. Warrior) a potom by si ju mohol zmeniť až po smrti ale potrebujem aby tam boli tieto veci :
- podpora effectov (speed,...)
- givnutie itemu
- classu by mohol zmeniť iba raz za hru (ďalší krát až po smrti)
Ak takýto plugin neexistuje tak bol by tu niekto kto by mi ho naprogramoval ? ak ano nech pošle SZ , dohodneme sa
Classy plugin
- TopCz
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
- Thief97
Re: Classy plugin
Pokud vim takovy. Plugin ani neni -.- ( mozna se pletu ) ale aby se mu zmenil vzhled ( pokud to myslis takto) tak to asi nejde, ale speed, DMG a toto by slo mozna nastavit ze by Si to mohl dat pravama pres command block --..--
Nezapomeň mi dát k+ pokud sem pomohl
Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!

-

- Thief97
Ja som to tak pochopil
Ale to je jedno, proste melo by to jit nastavit v command blocku

Ale to je jedno, proste melo by to jit nastavit v command blocku

Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!

-
lenže ako aby si to ten hráč mohol vybrat iba raz za hru a potom znova až ked zomrie (zabijú ho )
- Thief97
Mno....
Jenom nejak na jedno pouziti treba
jako aby jednou na to mel prava a ptom by se mu to vzalo... nebo ze bys ho portl do jiste areny kde by ty prava mel a potom az bys ho zabil by se obevil na spawnu.... a do te areny se nedostal
Jenom nejak na jedno pouziti treba

-
a nejako označiť zónu (residence,..) aby sa odtial nemohol od warpovat alebo použit /home to sa dá ?
-- 28 dub 2014, 14:11 --
alebo by stačilo nejaký plugin že on by si to aktivovla napr. /warrior a mu to pridá napr iron brnenie a iron meč a nejký ten effect a ked potom použije nejaký ini napr. /archer tak mu to čo dostal ako warrior odobere
-- 28 dub 2014, 14:11 --
alebo by stačilo nejaký plugin že on by si to aktivovla napr. /warrior a mu to pridá napr iron brnenie a iron meč a nejký ten effect a ked potom použije nejaký ini napr. /archer tak mu to čo dostal ako warrior odobere
- Thief97
Zadny taky plugin neznam.
A ano to je v tom command blocku tam Si natavis jake muze mit ve vymezene oblasti prava.. o me pomoc nezadej ja moc skusenosti s command blockem nemam
Doufam ze mi das karmu
A ano to je v tom command blocku tam Si natavis jake muze mit ve vymezene oblasti prava.. o me pomoc nezadej ja moc skusenosti s command blockem nemam

Doufam ze mi das karmu

-
- Věk: 26
Používej téma HLEDÁM PLUGIN. Díky.
//LOCK
//LOCK