Server: 93.91.250.133:27423
Mám problém s online modem.. když dám že je false tak nejdou vidět skiny hráčů s originálním minecraftem. A když je true vidět jdou..
Další problém.. pokaždé když něco změním a restartuju servr teleportne mě to na spawn když to zase vrátím teleportne mě to tam kde jsem stál než jsem to změnil.
Nejde mi otevřít: seznam uživatelů whitelist a když to dělám přes správce souborů nefunguje to.
Nikdy jindy jsem takoví problémy neměl.. Je to problém jen současného přetížení?
online mod
- Mattin
Re: online mod
Dobrý večer, asi vám tam dělají bordel nějaké pluginy. Skontrolujte, zda máte všechny pluginy na aktuální verzi serveru, pokud ne, tak tak učiňte!
Vždy, když budete zasahovat do systémových dat serveru, server vypněte, a zapněte až po doknčení.
Přeju vám, aby to už bylo OK!
Vždy, když budete zasahovat do systémových dat serveru, server vypněte, a zapněte až po doknčení.
Přeju vám, aby to už bylo OK!

Čeké na tebe! ....:93.91.250.129:27885
SG,MniGames,SkyBlock,PvP,MobArens ...
POZOR! potrpÝm sy na Zprávnou gramatYku! :d
-
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
mattin
DDDDDDD sorry ale já z tebe nemůžu... 
jinač:
online mode se vypíná v nastavení serveru
za další s tím portem na spawn pokud máš autorizační plugin authme tak si nastav že pokud chceš aby zůstal tam kde se odpojil tak nechej : saveQuitLocate: true (myslím teď nevím)
a pokud ne tak dej logicky false
to je chyba v bukkitu s těmi skinami někdy to jede někdy ne ale pokud je na false tak doporučuji se přihlašovat přes warez vždy skin šel!!

jinač:
online mode se vypíná v nastavení serveru
za další s tím portem na spawn pokud máš autorizační plugin authme tak si nastav že pokud chceš aby zůstal tam kde se odpojil tak nechej : saveQuitLocate: true (myslím teď nevím)
a pokud ne tak dej logicky false
to je chyba v bukkitu s těmi skinami někdy to jede někdy ne ale pokud je na false tak doporučuji se přihlašovat přes warez vždy skin šel!!

Uživatel Linux Debian 8 s použitím GNOME 3.14.1
- TheAmazingCave
ak máš 1.7.9 tak bo je chyba MINECRAFTU . Teda toho nového UIDD . V najbližších verziach to opravia. 

-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to chyba v minecrafte ale v craftbukkite a spigote...
- Mattin
V nové verzi minecraftu nastaly změny, které zasahují do celého configu bukkitu, takže musíme počkat, až výjde nový update verze bukkitu.
Čeké na tebe! ....:93.91.250.129:27885